Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik, hogy valakibe csakis...

Létezik, hogy valakibe csakis a személyisége alapján szeressünk bele?

Figyelt kérdés
Más lánnyal is előfordult már?:D
2013. nov. 17. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem jön be külsőleg, akkor nem fogsz beleszeretni. Szerintem.
2013. nov. 17. 22:09
 2/10 anonim válasza:
Igen.
2013. nov. 17. 22:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem jön be külsőleg, de beleborzongok, hogy ha hozzám ér valami miatt. És nem rossz értelemben.:)
2013. nov. 17. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2013. nov. 17. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Hasonló helyzetben vagyok, mint te. Külsőleg nem jön be, a személyisége igen, de mégis beleborzongok, amikor hozzám ér. Én nem fogok beleszeretni azt hiszem. De sokat foglalkozok mostanában ezzel, szóval érdekelne, hogy te hogy vagy vele. :)
2013. nov. 17. 22:18
 6/10 anonim válasza:
Az interneten megismertem egyszer egy lehengerlő személyiségű fiút. Eleinte beszélgettünk, utána láttam csak képen, és egyáltalán nem jött be. De azért beszélgettünk tovább, találkoztunk is, és ő lett a legnagyobb szerelmem. Teljesen beleszerettem a külsejébe is.
2013. nov. 17. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen :)
2013. nov. 17. 22:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Nehéz helyzet, mert van egy elég komoly tényező, ami miatt nem fogunk tovább lépni. Ez ezer százalék. Van barátnője, én meg nem kavarok be senkinek a kapcsolatába.

De sokat gondolok rá egyébként, és mindig várom, hogy találkozzunk. Egy baráti társaságba járunk, szóval nem privát randikat kell elképzelni:) Nem vagyok már annyira mai csirke sem, de eddig még nem fordult velem elő hasonló. Ezért állok értetlenül a dolgok előtt:) Bízom benne, hogy valami kósza fellángolásról van szó:D

2013. nov. 17. 22:37
 9/10 A kérdező kommentje:
6-os ez tök jó:) Mióta vagytok együtt? Már ha jól értelmezem, hogy azóta is együtt vagytok:)
2013. nov. 17. 22:38
 10/10 anonim válasza:
Nem vettem észre a kérdésed. Sajnos már nem vagyunk együtt, de életem legszebb másfél éve volt.
2013. nov. 24. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!