Gáz ha úgy érzem hogy a személyisége nem érdekel de szívesen szexelnék vele? Lány vagyok
Nagyon jó pasi, tetszik az arca, teste mindene. De nem igazán érdekel a személyisége, párszor próbáltam vele beszélgetni de semmi. Semmi közös téma vele, meg nem is érzem úgy hogy lenne bármilyen közös érdeklődésünk. Nem is azt érzem vele kapcsolatban hogy "De szívesen járnék vele" hanem azt hogy "De szívesen szexelnék vele".
Ez gáz?
Na jó de nálam nem fog beteljesedni. Én nem vagyok olyan lány, meg ő sztem nem is sejti hogy mennyire vonzódom hozzá. Szóval ebből nem lesz semmi. Csak elgondolkodtam hogy de fura :D
De tényleg: ott álltunk egymás mellett és semmi közös téma, semmi. Csak az járt a fejemben hogy mennyire.... :)
Miért ne teljesedhetne be? Állj mellé és kérdezd meg tőle:
Ilyen velem is volt. A pasi külseje nagyon bejött, de személyiségileg elég különbözőek voltunk. Én is azt gondoltam, hogy "nem vagyok olyan lány", de amint megcsókolt tudtam, hogy nem fogom leállítani és nem bántam meg, lett egy jó esténk.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!