Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki hogy mióta "ismerem" azóta csak rá gondolok, meg arra hogy szexelnék vele? Lány vagyok.
majd kihevered.
énis ezt csináltam mostanáig, aztán valahogy rájöhetett hogy nézem, mert olyan durván földbe döngölt, hogy alig bírom magam összekaparni.
sebaj, jó tanulópélda volt.
te ne járj így, ne feledd: ha valaki nem keres, annak nem kellesz.
Egy férfi az férfi, annak ha igazán kell egy nő, akármilyen tutyimutyin is, de próbálkozik.
Akinek nem, az meg csak megaláz.
"ne feledd: ha valaki nem keres, annak nem kellesz."
Honnan a rákból kellene a pasinak tudni, hogy ez a lány egyáltalán létezik? Ez akkora egy fos mondat, hogy fáj. Pedig minden szerencsétlen ezt szajkózza.
7-es... Nagyon félreértelmezed ezt a mondatot. Ez akkor szokott megtörténni, mikor valakivel sokáig beszélgetsz, aztán valami oknál fogva egyik napról a másikra elfelejtkezik rólad, mert mondjuk talált egy nálad jobbat... vagy mondjuk egy szakítás után...
De hogy ne offoljak, szerintem nem ciki, de azért óvatosan, ne ringasd magad illúzióba, lehet, hogy élőben teljesen másabb...tapasztalat!
L/19
jaj-jaj,, úúristen, jaj, de gáz, jaj....
juj most mi lesz.. micsoda gondolatok.. jaj, de megijedtem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!