Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mit szólnátok ha a...

Lányok, mit szólnátok ha a pasitok egyszer csak bejelentené, hogy évek óta rendszeresen foglalkozik mágiával?

Figyelt kérdés

Az igazság az, hogy én ilyen illető lennék, jelenleg nincs barátnőm, de erősen dolgozom azon hogy legyen, és valószínűleg előbb-utóbb lesz is. Nyilván az ilyen irányú dolgaimat az ismerkedés elején nem fogom elmondani, mert teljesen érthető hogy nagy eséllyel azonnal repülnék, ha a lánytól távol áll az ilyesmi.

Viszont előbb utóbb ki kell, hogy tálaljak, és a kérdés az lenne, mit ajánlanátok milyen formában tegyem majd ezt?

2013. nov. 16. 22:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Te vagy az Lui Padre???
2013. nov. 16. 22:23
 12/25 anonim ***** válasza:
Vízenjárás megy már? ;)
2013. nov. 16. 22:23
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem, nem Lui Padre vagyok.
2013. nov. 16. 22:25
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha nem tud elvinni magával a Roxfortba, akkor nem érdekel.
2013. nov. 16. 22:31
 15/25 Moszuke ***** válasza:

hacsak nem nyitott a téma felé úgy mint te akkor defektesnek fog nézni.

ezért lenne érdemes az elején "kitárgyalni".. ha rózsaszín köd lehull a lányra akkor nyilván "kitart" melletted amíg a hormonok elárasztják az agyát, aztán lép majd le.

kérdés, hogy neked mi a célod a párkapcsolattal. 1-1,5évre vagy többe tervezel-e.

2013. nov. 16. 22:31
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy is kibukik a világnézetbeli különbség, miért nem tudod rögtön elmondani. Akinek ez nem fekszik, nem fog járni veled. Így pl. én sem. És nekem a barátom ilyet nem jelentene be csak úgy - mivel ilyen dolgot a kapcsolat előtt kell tudni, és ha megtudom, nem járok vele.
2013. nov. 16. 22:37
 17/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell őszinteségi rohamot kapni. A hit, a vallás egy nagyon személyes dolog, vagyis csak rád tartozik. Viszont annyit érdemes lehet elmondanod, hogy érdekelnek az ősi utak, a mitológia.

A mágia témát már ne kezdd el taglalni, mert nagy valószínűséggel, úgysem fogod neki tudni elmondani 10 percben sem azt, amit évekig lehet tanulni a témáról.

Sajnos manapság az ezo tévés hülyeségeggel akarva-akaratlanul összemossák azt, aminek köze nincs hozzá. Ezért is inkább mondj el egy keveset elsőre, nagyon nagy vonalakban csak.

2013. nov. 16. 22:41
 18/25 anonim ***** válasza:

*nevezzük inkább "fehér mágiának" a dolgot.

Mindegyik szerencsétlen ezt mondja, aztán némelyik oly mélyre sűlyed..ahová még a tudatlanok sokasága se.

2013. nov. 16. 22:41
 19/25 anonim ***** válasza:

*A hit, a vallás egy nagyon személyes dolog, vagyis csak rád tartozik

Tévedsz.

2013. nov. 16. 22:44
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem tévedek. A világon semmi közöd hozzá hogy miben hiszek, és nekem sincs ahhoz, hogy te miben.
2013. nov. 16. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!