Ha egy srác azt mondja pl utcán: tetszel, ismerkedjünk meg. Mit szóltok? Mi a véleményetek? 20f
Ezt:
Köszi kedves vagy, de komoly kapcsolatom van. Azért jól esett, sok sikert másoknál ;)
Aztán jó kedvem lenne egész nap, mert jól esik az embereknek ha tetszik másoknak. Kivéve ha ijesztő vagy és megijednék :D
Mondjuk nem árt egy "sziát" betűzni a "tetszel" elé :D
és tényleg komoly kapcsolatod van, vagy random ezt mondod mindenkinek?
"Gyere cunci, te leszel a lány."
52f
Én is úgy reagálnék, hogy köszi, de van párom és nem szándékozom lecserélni. Tényleg így van, szóval nem is hazudnék.
Egyébként ismerkedtem meg így régen sráccal, nem lett közöttünk végül is semmi, de évekig nagyon jó barátok voltunk. Ha nem egy hisztis, szőke p*csa lenne a barátnője, akkor még mindig jóban lennénk, de ki lettem túrva, hát ez van. :D 23/L
Most a párkapcsolatomra hivatkozva utasítanám el az ilyesfajta közeledést, kedvesen.
De míg egyedülálló voltam, sem szerettem így ismerkedni, akkor is kedvesen, de megmondtam, hogy ez nem nekem nem jön be, és ennyi. Csak nagyon nyomulós/ijesztő embereknek hazudtam, hogy van párom, vagy épp rá várok.
Hmm... nem tetszik. :-S A lányok ennél kicsit bonyulultabbak. :-)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!