Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok hogy reagálnak mikor...

A lányok hogy reagálnak mikor meglátnak egy full gazdag srácot kiszállni egy 40 milliós kocsiból pl Bentley?

Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 19:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Azt gondolom, hogy apuci pici fiának negyedszerre végre sikerült letenni az érettségit. :D Neeeee...ne pontozzatok le, csak vicc volt!!! xD
2013. nov. 15. 19:50
 12/23 anonim ***** válasza:
orv módon lenyúlnám a kocsit és darabokban eladnám :-))))
2013. nov. 15. 19:51
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem különböző módokon reagálnak, de az tuti, hogy megnézik a fszit, de ettől nem kell elítélni a nőket. Az még nem jelenti, hogy a nyakába is ugranak és a hős AKÁRKIT megdughat pusztán ezért. Aki azt gondolja, hogy de, az nagyon bután gondolkodik és sokkal több látókör szélesítés javasolt.

27/f

2013. nov. 15. 19:52
 14/23 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom mi az a Bentley, és nem hatnak meg általâban a kocsik. De hafekete, ês nagyon jól néz ki, az jutna eszembe, h nekem akkor se kéne ez a kocsi, ha gazdag lennék.

Amúgy érdekes, hogy a lányok válaszai, akiket nem érdekel a pénz, hogy le lettek pontozva. Ez is egy olyan jellegü kérdés, amivel csak a saját igazát akarja bizonygatni a kérdezö, és a cáfolatokat nem fogadja el.

2013. nov. 15. 19:53
 15/23 Pretty_Fighter ***** válasza:
Azt,hogy de jó kocsi,de jó neki.
2013. nov. 15. 20:50
 16/23 anonim ***** válasza:

Fizetheti a kölcsönt élete végéig XD

vagy apuci kicsi fia

2013. nov. 15. 20:59
 17/23 anonim ***** válasza:

Nő vagyok. 38 millióba került a kocsim. Ti egyébként arra nem is gondoltok, hogy nem menőzésre használjuk a kocsinkat?

Még véletlenül sem egy közlekedési eszköz, ugye? Igaz, hogy prémium márkás, de ettől még csak egy kocsi és nem ez fogja meghatározni, hogy ki milyen ember. Nekem egyáltalán nem számít az, hogy ki milyen kocsit vezet. Elárulom, azért vettem ezt a kocsit, mert kényelmes, erős és biztonságos. Nem azért használom, hogy felvágjak valaki előtt, hanem mert szeretem és mert szükségem van rá, mint közlekedési eszközre. Talán nem kellene elhamarkodottan megítélni másokat.

2013. nov. 16. 12:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Hogyan sikerült ezt elérned, hogy ilyen drága autót tudsz magadnak megvenni, mi a foglalkozásod?
2013. nov. 16. 12:48
 19/23 anonim ***** válasza:
17%
Kedves utolsó. Miért egy 2 milliós kocsi nem is gurul? Nincs benne fék, esetleg kormány? El kell keserítselek, a legtöbb ember aki ilyen kocsit vezet igenis, menőzésre használja.
2013. nov. 16. 12:48
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy nem gurul és hogy nem jó, de nekem ez a kényelmes. Régebben nekem is egyszerű autóm volt és amióta ez van, azóta érzem csak a különbséget.

Külföldön élek, egy cég ügyvezető igazgatójának vagyok az asszisztense és a tanácsadója.

2013. nov. 16. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!