Kipróbálta már valaki a PUÁt? Volt értelme, működött?
A pua egy csajozási tanácsadó izé. pick up artist
Nekem is vannak gondjaim a csajozással.
Hiába adod magad, ha a személyiséged nagy részét külső hatások formálták, és fogalmad sincs róla, ki vagy valójában. Amit te "önmagadnak" érzékelsz, azt kiskorodtól kezdve tudat alatt formálta egy csomó külső dolog, ezért nagyrészt nem a te érdemed, hogy most milyen a személyiséged. Éppen ezért nincs olyan, hogy "önmagad", az éned egy folyamatosan formálódó valami, amit jó esetben tudatosan alakítottál ki, nem pedig a körülmények és más emberek taszigáltak ide-oda, míg végül lett valamilyen (remélhetőleg egészséges) személyiséged.
Valaki csak azért legyen egész életében félénk és visszahúzódó, mert olyan környezetben nőtt fel, amely ezt a viselkedést támogatta, esetleg kiskorában zaklatták a társai és beleivódott a lényébe ez a viselkedésforma? Tényleg akkor lesz "önmaga", ha a gyerekkori programozás eredményét, ezt a félénkséget és gyámoltalanságot sajátjaként fogadja el és felnőttként meg sem kísérli a saját kezébe venni a személyiségének formálását, fejlesztését?
A PUA abban segíthet, hogy "lehámozd" magadról ezt a sok rád rakódott baromságot, amit akaratod ellenére a személyiséged részévé tettél és feltárd a valódi, autentikus énedet. Azt, aki tényleg te akarsz lenni és aki te vagy, nem pedig rád erőltette valaki.
második válaszoló én nem téged akarlak támadni, amúgy egy férfi állatnak én legalábbis úgy gondolom az egy jó dolog
persze ott vannak a belső tulajdonságok is..
mindenesetre én csak az ingyenes cuccokat nézem
Az a vicces 67%-os, hogy te pont azt csináltad akaratlanul is, amiről a pua szól és most szidod a puát. Alapvetően pedig csak ennyi amit te írtál. Persze sok dologban segít még, meg azért aki nagyon beleásta magát ebbe a témakörbe attól igenis lehet olyan dolgokat tanulni amihez nem fér hozzá akárki és működik.
De ha valaki csak annyit tesz mint te, akkor az már jól járt. Az tény.
Minden csaj más, mint ahogy minden pasi is más. Nincs egy bevált recept, hogy hogy lehet csajozni. Valakinek ez jön be, valakinek meg az. Én mindig azt mondom, hogy a legbiztosabb, ha önmagamat adom. Lehet, hogy úgy nem szerzek meg bárkit, de így legalább nem kell megjátszanom magam a leendő barátnőm előtt. És valljuk be, pont a barátnő az, aki akkor az igazi, ha saját magamért szeret.
Szóval én maradok ennél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!