Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kipróbálta már valaki a PUÁt?...

Kipróbálta már valaki a PUÁt? Volt értelme, működött?

Figyelt kérdés

A pua egy csajozási tanácsadó izé. pick up artist

Nekem is vannak gondjaim a csajozással.

2013. nov. 15. 14:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Aki már kipróbálta, az nyilván tudja hogy mi az. ;)
2013. nov. 15. 14:27
 2/21 anonim ***** válasza:
66%
ne dőlj be ilyeneknek hogy PUA. Csak kihasználnak és elveszik a pénzedet. Ne légy balek. Nem ér semmit. Te is azért nem tudsz csajozni mert tuti hogy túlbonyolítasz mindent. Nem kell. Add magadat, legyél mindig vidám, jókedvű, humoros, mosolyogj és majd találsz bnőt. Ez a nagy titok. PUA nélkül is megmondtam:)
2013. nov. 15. 14:36
 3/21 Lilikécske ***** válasza:
A csajozást (de a pasizást sem) nem lehet tanfolyamokon meg egyéb ilyen vackokon tanítani.
2013. nov. 15. 14:42
 4/21 anonim ***** válasza:
Én csak a PUNÁt.
2013. nov. 15. 14:55
 5/21 anonim ***** válasza:

A PUA egy életstílus és nem tanácsadás. Továbbá nem tanfolyamon tanulsz (szemináriumok vannak), hanem tréningeken amin nyilván van némi elmélet de nagyrészt gyakorlat.

Olvasgass itt először, tanulj, és gyakorolj: [link]

Vannak amúgy jó könyvek még, pl. KAN, The Game ilyesmik.

(Ha problémáid vannak az ismerkedésben, akkor az add önmagad tanács semmit nem ér).

2013. nov. 15. 14:56
 6/21 anonim ***** válasza:
65%

Működik. Persze, hogy működik. De nem úgy, hogy elolvasod és te leszel a faasza csávó. Sok munkát kell beletenni, hogy igazán jó legyél, de ha pár alapelvet betartasz, akkor nagyon könnyen megtanulsz felszedni csajokat.

Nézd meg a real social dinamicstól a Blueprintet és ott igazából mindent elmondanak, ami kell. Onnantól csak ki kell menni és gyakorolni. De ez nem valami amit bemagolsz és megy. Nem csajozós szövegek, hanem inkább arról szól, hogy hogy kell feloldani azt a sok hülye gátat amit rádrakott a társadalom és hagyni, hogy a természet elvégezze a maga dolgát. Azt tanulod meg elsősorban, hogy hogy ne szabotáld magad. :)

A puafesztet nem ajánlom, mert sztem elég szar összességében. Én elég sok mindent elértem a puaság miatt, de sosem fizettem érte senkinek.

2013. nov. 15. 16:41
 7/21 anonim ***** válasza:

Ez a cikk jól összefoglalja a dolgokat

[link]

2013. nov. 15. 21:28
 8/21 A kérdező kommentje:

de hát most kedves második válaszoló mit beszélsz a pénzről?

ingyen van egy két videója

teljesen egyetértek azzal hogy ilyesmit nem lehet könyvből megtanulni de valamit csak szarul csinálhatok és ezzel nem veszíthetek semmit max egy két percet az életemből

yeah

bocsánat hogy nem írok mondatokat

2013. nov. 16. 08:28
 9/21 A kérdező kommentje:

hát jó a cikk

most futtatni fogom magam, izmos 192cm kigyúrt férfi állat vagyok. Ha géza rávesz hogy zabáljanak meg valakik én zabálom meg őket b*zmeg. Tehát nem vagyok forum geek éljen.

Tetszik ez a parazsas kép, már többször beleléptem a parázsba de úgy néz ki hogy Tibi félútján járok.

Kösz a cikket.

2013. nov. 16. 08:50
 10/21 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok!

192 kigyúrt férfi állat vagy. Csak hogy ennek semmi köze ahhoz hogy bejössz-e a nőknél. A kisugárzás, a személyiség a fontos. Én azt értettem pénz lehúzás alatt hogy vannak ilyen tanfolyamok és ott elég sok pénzt elkérnek. Az pénzlehúzás. Ingyenes videókkal nincs semmi bajom, de én akkor is azt mondom hogy ezek a PUÁ-sok túlbonyolítják a dolgokat. A való élet ennél jóval egyszerűbb: Ha tetszel a lánynak, összepasszoltok, megvan a közös hang akkor randiztok és lehet több is. Ennyi. Nem kell ezt túlbonyolítani minden féle szarokkal hogy így meg úgy érjek hozzá. Hülyeség. Ösztönösen kell cselekedni és nem tanfolyamok alapján. Add magad mindig.

2013. nov. 16. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!