Ha sosem szólít le egy lány sem ismerkedési céllal, akkor ez azt jelenti, hogy én a ronda fiúk közé tartozom?
Nem feltétlen jelenti azt, hogy ronda vagy... Ha nem kezdeményeznek, annak számos oka lehet.
Sok lány abban a hitben van, hogy "csak a férfiak kezdeményezhetnek, mint az ókorban", holott ez már akkor sem így volt... Rossz, régi legenda, hogy egykoron a férfiak kezdeményeztek... Csak éppenséggel a nőket olyan szinten elnyomták, hogy képtelenség volt érvényesülni. Na mindegy. A témára vissza térve, az is lehet, hogy csak szimplán nem mernek odamenni.
Én egy párszor próbáltam ismerkedni, de mit ne mondjak, bunkóbbnál bunkóbb srácokhoz sodort a sors. Sok srác (nem szeretek általánosítani, de sajnos ez így van) eléggé visszataszítóan reagál a kezdő lépésekre. Persze tisztelet a kivételnek...
A külső pedig nem is igazán a genetikai adottságoktól függ és még csak nem is az arcberendezéstől... Speciel szerintem hiába lehet egy srácnak sportos alkata és szép arca, ha morcos, negatív és illetlen a viselkedése. Viszont vonzóbbnak találok egy olyan fiút, aki mondjuk nem annyira szép, de vidám, mosolyog, ápolt és udvarias... Szóval a kisugárzás a lényeg. A szép és a helyes fogalom itt különül el. Lehet valaki szép, attól még nem biztos, hogy helyes. És egy pár helyes srác között is akad olyan, aki nem szép. Szerintem érted a lényeget. Valamint az sem jó, ha túlságosan akarod és sóvárogva várod, hogy leszólítsanak. Lépj csak te nyugodtan! Jó, lehet, hogy xy-nál kezdeményezett egy lány... Attól még mindig nincs előrébb... Szóval szerintem csak add önmagad, érezd jól magad, beszélgess, légy vidám, a többi pedig majd jön magától... :)
Nem hiszem, hogy csúnya vagy, olyan nincs, hogy mindenki szerint helyes vagy, vagy csúnya. Mindenkinek más a szép, a jó, lehet, hogy pont egy olyan lány szerint vagy helyes, aki nem mer kezdeményezni. Én például bármennyire helyes a srác szerintem, nem merek kezdeményezni, mert mi van, ha bunkó, mivan, ha megaláz, meg eleve önbizalom hiányos vagyok, úgyhogy inkább várok, míg egy fiú jön hozzám.
Amúgy küldhetsz privátban képet, ha érdekel, szerintem milyen vagx :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!