Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismertétek meg a párotokat?
Mikor megpillantottam a buszmegállóban tudtam ő az igazi. Megszólítottam, enyelegtünk egy csöppet. Attól a naptól kezdve minden reggel találkoztam vele, szép lassan egymás közelébe férkőztünk. Ő bevallotta mit érez, én is neki.
Megcsókolt.
Majd felkeltem és rájöttem ez egy álom volt :c
mi a férjemmel interneten, egy társkeresőn ismerkedtünk meg. fél éve voltam akkor fent, sok hülyével találkoztam. Ő két hete regisztrált.
Megadott paramétereket kor és lakhely szerint. És engem is kidobott a rendszer, így írt nekem, és még 4 lánynak. Ez május 18.-án volt. Épp egy nehéz polgári jog vizsga után mentem haza. 2-3 üzenet váltás után már csak rám figyelt. Így, üzenetekben ismerkedtünk, majd randira hívott. Az első randink június 5.-én volt. Azóta együtt vagyunk, 3 éve:) illetve Másfél éve már házasok is.
Mindketten úgy éreztük már az elején, hogy a lelki társunkat találtuk meg a másikban.
Hogy a sors volt e? Nem tudom. De én azon a társkeresőn ideiglenes lakhelyet adtam meg, és a korhatárból is kicsúszott a férjem. (Fiatalabb nálam) Mégis bátor volt, és írt nekem.:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!