Miért nem vesznek észre engem a lányok?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy engem magasról leszarnak...Külsőre átlagos vagyok, nincsen semmi különösebb gond ezzel...A viselkedés lehet az oka? Nem vagyok elég bunkó és lekezelő vagy mi lehet a probléma szerintetek? Ahogy körbenézek a környezetemben azt látom, hogy csak az idiótákat veszik észre ( és ezt nem csak viselkedésre értem ) Min kéne változtatnom, hogy engem is észrevegyenek végre?:) Mielőtt valaki írná... Nem, nincsenek túl magas igényeim, nem olyan lányok érdekelnek, akik elérhetetlenek számomra. 17/F2013. nov. 14. 16:37
2/9 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. 17/F
3/9 A kérdező kommentje:
Nekik igen :) Eléggé vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne vegyenek észre a lassan 190 centimmel :D
2013. nov. 14. 16:41
4/9 anonim válasza:
Azért nem vesznek észre a lányok, mert mindenki az idióta macsókat hajtja, akik szépen beletaposnak a lelkükbe. Szerintem ne változtass magadon semmit se, mert előbb utóbb lesz egy lány, aki értékelni fogja az igazi valódat :)
mindenesetre mosolyogj sokat ^^
17/L
5/9 A kérdező kommentje:
Ez mind jól hangzik kedves utolsó és egyet is értek veled, de tudod, hogy milyen rossz várni?Főleg, hogyha sokáig kell :/ Valamilyen változás mindenképpen szükséges szerintem. ( Ez alatt nem azt értem, hogy bunkó paraszttá fogok válni. )
2013. nov. 14. 16:46
6/9 anonim válasza:
"Nem vagyok elég bunkó és lekezelő vagy mi lehet a probléma szerintetek?" Jajj, Istenkém... Ne, hagyjátok már ezt a francba. Nektek olyan lány kell, aki akkor vonzódik hozzátok, ha a legrosszabb oldalatokról mutatkoztok neki? Ez komoly? Legyen tartásod, kedves kérdező! Ha csak a kis ribik közül választhatnál, akkor ne válassz! Gondolj bele, ha elkezdesz bunkózni, akkor saját magad zülleszted le egy olyan emberért, aki még csak nem is úgy szeret, ahogy vagy.
7/9 anonim válasza:
tényleg mosolyogj sokat, mindig legyen téma, mindig szólj hozzá :)
amúgy így, hogy itt senki nem ismer, nem nagyon tudjuk megmondani, mi lehet a "probléma"
de úgy látom, önbizalomhiány az van... "elérhetetlen lányok"... itt nincsenek kategóriák, csak mindenki más bánásmódot igényel :D
8/9 A kérdező kommentje:
"itt nincsenek kategóriák, csak mindenki más bánásmódot igényel" :D Ezt még nem hallottam :) Figyelembe fogom venni :D
2013. nov. 14. 17:05
9/9 anonim válasza:
190 cm? o.o Imádom ha valaki magas, nem értem a női társaimat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!