Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért most vesznek észre a lányok?
Ameddig akartam barátnőt addig rám sem néztek .
Most , hogy eldöntöttem nem kell barátnő és csak élem az életemet , szemmel láthatóan elkezdtek érdeklődni irántam , megnéznek maguknak és beszélgetni akarnak velem , a közelemben akarnak lenni .
Csak tudnám , hogy lehet ekkora változást kieszközölni .
Egyszer még átnéznek rajtam , másik nap pedig már észrevesznek .
Pedig ugyanaz az ember maradtam .
22ff
mit hüledezel? engem az speciel nem elégítene ki ha csak sziplán észrevennének meg nézegetnének
valószínű hogy korábban is eljutottak irányodba ezek "fergeteges magasságba" mint a nézegetés de akkor még azt vártad hogy a farkadon pörögjenek...most hogy lemondtál róluk már az ilyen szintű semmi apróságokat is észreveszed
Mert te nem látod, de ahogy a magad ura vagy, és nem barátnőért kuncsorgó fiúcska, hanem célorientált férfi.
A nők ezt értékelik. Ezt a határozottságot,önállóságot,stb... ami ezzel a személettel jár, és megnyilvánul a megjelenésedben anélkül, hogy te észrevennéd magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!