Lányok, miért "üldözitek" az olyan fiúkat, akiket az utcán megláttok, és kb emberszámba se vesznek titeket, nem vetnek rátok egy pillantást sem? Számomra ez mindmáig megmagyarázhatatlan jelenség.
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 16:46
2/11 A kérdező kommentje:
Azt, hogy elkezdik követni, vagy odajönnek hozzá.
2013. jún. 16. 16:48
3/11 anonim válasza:
mert mindenki azt akarja megszerrezni, amit úgy érez, hogy nem lehet az övé.
De ez addig megy míg nem gondolkodnak éretten. Később nagyobb eséllyel a felelősségteljes, kedves odaadó, apának tökéletes férfit keresik
4/11 anonim válasza:
Akárki is vagy, biztos nagyon vonzó egyén lehetsz. Talán inkább vehetnéd bóknak, hogy az ellenkező neműek így tapadnak rád, és kedvesen elküldhetnéd, ha nem tetszenek. Szégyellheted magad, hogy azon akadsz fönn, hogy kedvelnek!
5/11 anonim válasza:
inkább örülj neki hogy vannak hódolóid :D ha nem lenne akkor meg az lenne a bajod?!
6/11 anonim válasza:
#3/5-nek igaza van, csak nem teszi hozzá, hogy általában 30 év fölöttiek, akiknek becsúszott 1 (akár 2) gyerek is, főleg ezektől a "rosszfiúktól", és most kéne egy cukrosbácsi házhoz.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem baj, engem nem zavar, csak fura egy kicsit, korábban rám se néztek, az utóbbi időkben meg néznek, meg keresik a társaságom, mintha lenne rajtam valami, vagy az is lehet, hogy csak egy bogár volt rajtam, és azt nézték. :)
2013. jún. 16. 18:44
8/11 anonim válasza:
Ha mindez igaz, akkor örülj neki! Sokan egész életükben nem élik át ezt az érzést!
9/11 anonim válasza:
De azzal nyilván kifejezem, ha elérhetetlen vagyok, hogy nem vagyok elérhető. Nyilván van oka is, nem? És amikor ezt nem tartja tiszteletben egy csaj, engem pl ez zavar, és látszik is, de bunkó attól még nem vagyok. Bár igaz, hogy az emberek többsége csak a kemény szóból ért, a normálisból nem, arra azt hiszik csak vicc.
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, megvan az oka, hosszú történet lenne még azt is leírni.
2013. jún. 18. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!