Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tudnátok segíteni rémtörtének...

Tudnátok segíteni rémtörtének kitalálásában az alábbi szituációkhoz? :D [többi lent]

Figyelt kérdés

Nyáron mindig csinálunk rengeteg "ottalvós buli"-t egyik oszt.társamék hátsó kertjében. Néha csak 3-an, de sokszor 8-an is vagyunk, vagy akár többen. Egy k*rva nagy ijesztést kéne kitalálni. Lenne 2 ember (a kintiek), akik akkor jönnek meg, amikor már sötét van, és a kerítéshez mennek kívülről. Mi ketten (a bentiek) már látjuk, hogy ott vannak (vagy megcsörgetnek), és elkezdek rémtörténetet mesélni. És amikor mondom, hogy például "ez a szellem akár tárgyakat is tud mozgatni", és akkor egy föld alatt előre elásott csövön keresztül egy kötélen meghúzzák az asztalt, és így a kötél nem látszik.

Egy ilyen rémtörténetet kellene kitalálni, ami BÁRMIKOR MEGTÖRTÉNHET, a tárgyak mozgatását, dobálását, hangtechnikát,.....stb. azt majd megoldom, csak történetet nem tudok hozzá kitalálni, mégegyszer mondom, hogy ami BÁRMIKOR MEGTÖRTÉHET! Nincs fantáziám :(

ja, és előre is köszönöm mindenkinek aki segít, plusz még felpontozás ;)

2012. jan. 29. 21:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
az midnig bejön hogy: ,,Apukám mesélte hogy a mi kertünk egy ősi temetőhelyre épült, és hogy néha hangokat hallasz a szobádban a kertből... meg már este láttál valami fényt és sikoltozást hallottál szintén a kertből... ezt kéne történetbe foglalni... és a végére amit irtál! 100% working!!!
2012. jan. 29. 22:03
 2/19 A kérdező kommentje:

Amúgy nem muszáj szellemekről szólnia, csak legyen valami megmagyarázhatalan jelenség, de mégis igaznak tűnjön.

Például kirajzolódik egy alakzat, amit az előbb láttunk, vagy ilyesmik, csak történet kell hozzá :(

2012. jan. 29. 22:03
 3/19 /Anita_'94/ ***** válasza:
100%
Valami kamuhíreket kéne beadni, hogy megszökött egy orangutan és már több embert megsebesített arrafelé. Esetleg összedobhatnál egy 3-4 perces hírblokkot, csak meg kell kérni valakit, hogy mondja fel a híreket. Vedd fel pl a Juventusnak a műsorát és cseréld ki a híreket a tiedre. Írd ki egy cd-re és mehet a háttérben, mintha rádió lenne...
2012. jan. 30. 08:19
 4/19 A kérdező kommentje:

Ez jó, ezeken még gondolkodok:D köszi ment neked is a felpontozás :)

Még írhattok ha tudtok

2012. jan. 30. 16:03
 5/19 anonim ***** válasza:

Attól függ hol lesz! Ha nálatok:

Apukám mesélte,hogy amikor kicsi voltam mindig beszéltem valikhez,és azt mondtam neki: csólom Rózsi néni! (xd)

amikor kb.3-4 éves letem abbagagytam ezt.Viszont nemrégiben,voltunk z egyik ismerősömnél,ahol a kisfiú/kislány is köszön Rózsi néninek!:O

A szüleim nem voltak restek felkerestég az öreg ismerősöket(idősnéniket akik tudod ilyen az egész város dolgairól tudnak) és ez az állítólagos "Rózsi néni",Sátánista volt és a mágiát gyakorolta úgymond.Állítólag megtanult mozgatni dolgokat,a halálát pedig gy relytélyes dolog okozta(ennyire neked is lehet fantáziád! xd de pl.:egyik nap egyszerűen eltűnt,és soha többé nem látták/egy erős fejre mért ütés végzett vele,egy töröttváza hevert mellete.Mivel igen relytélyes ez az ügy volt,nemrég megvizsgálták, amai tudomány segítségével,és NEM VOLT RAJTA UJJLENYOMAT!:oo ebből arra tudnak következtetni,hogy éppen a tárgyak mozgatását gyakorolhatta,és véletlenül eltatálta magát!)

És ekkor megmozdul a váza/asztal/szék!:DD

Most találtam ki milyen?:DD

2012. jan. 31. 19:04
 6/19 A kérdező kommentje:

Egész jó, még egy kicsi javítás és jó lesz. Kösz

Még valaki? XD (az a jó ha sok ötlet jön, ki lehet belőle választani a legjobbat) :D

2012. jan. 31. 19:18
 7/19 anonim ***** válasza:
Randomba nem jut eszembe jobb ha adsz egy hetet,olyat írok neked,hojjojjojj! XD írok majd privit ha kész lesz!:)) OKS?:DD
2012. jan. 31. 19:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Falun lakok 15 éves fiú vagyok.pár haverommal azt találtuk ki hogy elmegyünk ahhoz a régi házhoz amit az egész falu kerül...elég nagy hülyeségnek tartottuk ott élt egy néni meg egy bácsi a pasi hamarabb meghalt a nő meg 10-12 éve.A nő nagyon normális volt legalábbis anyukáméknak jó barátja meg hasonló...de azóta páran bementek oda és hangokat hallottak stb...tegnap este be mentünk pár bútor még volt ott az egyik szobába visító hang volt,nem mentünk be én elég bátor gyerek vagyok de valahogy akkor nem ment a hősködés.utána közösen bementünk nem találtunk semmit de az a hülye hang csak visított visított.Amikor bementünk az ajtót nyitva hagytuk de mire kimentünk az ajtó rendesen be volt csukva pedig nem olyan könnyű azt az ajtót nyitni-csukni. mikor kimentünk már sötét volt és hátul a kertbe pedig 3 alakot láttunk futni a növények között.nagyon megilyedtünk nem is tudtam aznap este elaludni...Én ezt már kiraktam egy kérdésnek és ez k*rvára így volt azóta szerencsére elköltöztünk de akkor nagyon be szartam.Azóta utálom az ilyen helyeket...
2012. jan. 31. 19:25
 9/19 A kérdező kommentje:

lara king: Oké jöhet. Ez nyáron lesz, úgyhogy van idő

utána levő válaszoló: ehhez nem tudok mit mondani, de történetnek ez is jó

kössz mindenkinek :D

Még mindig jöhetnek ha van kedvetek írni :D

2012. jan. 31. 19:29
 10/19 anonim ***** válasza:
Ezt a vidit nézd meg.Lehet nem igazi de k*rvadurva.Rendesen szaratós..:D
2012. jan. 31. 19:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!