Tudnátok segíteni rémtörtének kitalálásában az alábbi szituációkhoz? :D [többi lent]
Nyáron mindig csinálunk rengeteg "ottalvós buli"-t egyik oszt.társamék hátsó kertjében. Néha csak 3-an, de sokszor 8-an is vagyunk, vagy akár többen. Egy k*rva nagy ijesztést kéne kitalálni. Lenne 2 ember (a kintiek), akik akkor jönnek meg, amikor már sötét van, és a kerítéshez mennek kívülről. Mi ketten (a bentiek) már látjuk, hogy ott vannak (vagy megcsörgetnek), és elkezdek rémtörténetet mesélni. És amikor mondom, hogy például "ez a szellem akár tárgyakat is tud mozgatni", és akkor egy föld alatt előre elásott csövön keresztül egy kötélen meghúzzák az asztalt, és így a kötél nem látszik.
Egy ilyen rémtörténetet kellene kitalálni, ami BÁRMIKOR MEGTÖRTÉNHET, a tárgyak mozgatását, dobálását, hangtechnikát,.....stb. azt majd megoldom, csak történetet nem tudok hozzá kitalálni, mégegyszer mondom, hogy ami BÁRMIKOR MEGTÖRTÉHET! Nincs fantáziám :(
ja, és előre is köszönöm mindenkinek aki segít, plusz még felpontozás ;)
Amúgy nem muszáj szellemekről szólnia, csak legyen valami megmagyarázhatalan jelenség, de mégis igaznak tűnjön.
Például kirajzolódik egy alakzat, amit az előbb láttunk, vagy ilyesmik, csak történet kell hozzá :(
Ez jó, ezeken még gondolkodok:D köszi ment neked is a felpontozás :)
Még írhattok ha tudtok
Attól függ hol lesz! Ha nálatok:
Apukám mesélte,hogy amikor kicsi voltam mindig beszéltem valikhez,és azt mondtam neki: csólom Rózsi néni! (xd)
amikor kb.3-4 éves letem abbagagytam ezt.Viszont nemrégiben,voltunk z egyik ismerősömnél,ahol a kisfiú/kislány is köszön Rózsi néninek!:O
A szüleim nem voltak restek felkerestég az öreg ismerősöket(idősnéniket akik tudod ilyen az egész város dolgairól tudnak) és ez az állítólagos "Rózsi néni",Sátánista volt és a mágiát gyakorolta úgymond.Állítólag megtanult mozgatni dolgokat,a halálát pedig gy relytélyes dolog okozta(ennyire neked is lehet fantáziád! xd de pl.:egyik nap egyszerűen eltűnt,és soha többé nem látták/egy erős fejre mért ütés végzett vele,egy töröttváza hevert mellete.Mivel igen relytélyes ez az ügy volt,nemrég megvizsgálták, amai tudomány segítségével,és NEM VOLT RAJTA UJJLENYOMAT!:oo ebből arra tudnak következtetni,hogy éppen a tárgyak mozgatását gyakorolhatta,és véletlenül eltatálta magát!)
És ekkor megmozdul a váza/asztal/szék!:DD
Most találtam ki milyen?:DD
Egész jó, még egy kicsi javítás és jó lesz. Kösz
Még valaki? XD (az a jó ha sok ötlet jön, ki lehet belőle választani a legjobbat) :D
lara king: Oké jöhet. Ez nyáron lesz, úgyhogy van idő
utána levő válaszoló: ehhez nem tudok mit mondani, de történetnek ez is jó
kössz mindenkinek :D
Még mindig jöhetnek ha van kedvetek írni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!