Tudnátok segíteni rémtörtének kitalálásában az alábbi szituációkhoz? :D [többi lent]
Nyáron mindig csinálunk rengeteg "ottalvós buli"-t egyik oszt.társamék hátsó kertjében. Néha csak 3-an, de sokszor 8-an is vagyunk, vagy akár többen. Egy k*rva nagy ijesztést kéne kitalálni. Lenne 2 ember (a kintiek), akik akkor jönnek meg, amikor már sötét van, és a kerítéshez mennek kívülről. Mi ketten (a bentiek) már látjuk, hogy ott vannak (vagy megcsörgetnek), és elkezdek rémtörténetet mesélni. És amikor mondom, hogy például "ez a szellem akár tárgyakat is tud mozgatni", és akkor egy föld alatt előre elásott csövön keresztül egy kötélen meghúzzák az asztalt, és így a kötél nem látszik.
Egy ilyen rémtörténetet kellene kitalálni, ami BÁRMIKOR MEGTÖRTÉNHET, a tárgyak mozgatását, dobálását, hangtechnikát,.....stb. azt majd megoldom, csak történetet nem tudok hozzá kitalálni, mégegyszer mondom, hogy ami BÁRMIKOR MEGTÖRTÉHET! Nincs fantáziám :(
ja, és előre is köszönöm mindenkinek aki segít, plusz még felpontozás ;)
A k.. életbe ez a videó XDXDXD
pedig tudtam hogy lesz benne ilyen
Már kezd összeállni a történet.
Ezt muszáj elolvasnotok, mert nagyon patent.
Az az igazság, hogy nem lesz nagy történet, csak egy pár mondat (esetleg még lehet egy a közepében).
3 féle csapat van: a szervezők (én, és a házigazda, akiknél leszünk), a beépítettek (más néven a kintiek, akik fogják csinálni a nagy finálét), és az alanyok (akiket ijesztgetünk).
Aznap este:
Először is amikor eszünk, iszunk, beszélgetünk, mondom a többieknek, hogy azt olvastam, hogy volt valami híres orosz politikus, aki depis lett, és legyilkolt rengeteg embert, szerencse hogy nem Magyarországon volt. Letartóztatták, és a börtönben öngyilkos lett. Halálának minden évfordulóján este különös dolgok történnek egész Közép-Európában, egyesek szerint a szelleme. Ezt az embert úgy hívták, hogy (kitalálok egy orosz nevet) Volgyamir Szenyavojics. (na jó, ez a név hülyeség, de még ezen nem gondolkodtam)
10 órára haza kell menniük a kintieknek, de még 10 óra előtt lekapcsol a lámpánk, ezért a házigazda elmegy megnézni hogy a házban van-e áram. A kintieknek is menniük kell, tehát már 3-an mennek. Amikor elmennek, valójában a házigazda kifesti őket művérrel (ketchup és sár), és amikor jön vissza a házigazda, jönnek mögötte a kintiek is a földön kúszva, mi nem látjuk, mert én elterelem a figyelmüket, amúgy meg nincs lámpa, csak a tábortűz ég. A kintiek az uborkaháló mögött lesznek, lesz nekik egy doboz, amiben kapcsolók lesznek, ezzel fognak ijesztgetni. Amikor például a bokorba megy valaki elvégezni a kisebbik (WC-s) dolgát, két piros ledet bekapcsolnak a bokor mögött (a föld alatt lesznek elvezetve a kábelek), és még a telójukról is fog menni valami recsegős hang, egy rossz fülhallgatóról levágom a hangszórót, rakok rá egy kb. 10 méteres vezetéket, és a végére egy hangszóró, ami bemegy a bokorba. Lesz sikítós hang is (például a rémtörténet alatt, be fognak rajta f*sni XD ), meg fény is. Ha már egy fél órán át ezt játsszuk, és megunták, már nagyon félnek, az uborka felől látunk valami vibráló fényt. Odamegyünk vagy ketten lámpával, de kialszik a fény. Amikor lekapcsoljuk a lámpát, megint ég, erre hívjuk a többieket, hogy jöjjenek már ezt látniuk kell, de lámpát ne hozzanak, és rohadt csendben jöjjenek. Lassan a sötétben megközelítjük a vakító fényt, amikor már vagy 10-20 méterre vagyunk, elkezd menni (a kintiek húzzák madzagon, és ez valójában egy nagyon kis doboz, amiben van egy fényes LED), amikor odaérünk, kiugranak az uborkaháló mögül, és sikítoznak.
Röviden ennyi, de még ki kéne valamit találni, hogy a fényeken, hangokon kívül még milyen ijesztő dolgok legyenek.
Bármilyen ötlet jöhet, még akkor is ha hülyeség.
Ja és ilyen ijesztő Youtube-os videót nem kérek. XD Majd be**tam rajta
Oké.
Gyöhet!
Szerintem jó ötlet. Én is megijeszteném a barátaimat, ha táboroznánk.^^
Amúgy b*szki úgy besz*rtam attól a videótól. Annyira koncentráltam, még közelebb is hajoltam a képernyőhöz, hogy lássam a "ködöt". És akkor meg hirtelen üvöltve felbukkan... azt hittem szívrohamot kapok. Akkorát sikítottam... Pedig én a Kör-t is képes vagyok egy csepp félelem nélkül megnézni... de ez...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!