Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem tudom kiverni a...

Miért nem tudom kiverni a fejemből, hogy 23 évesen elvált?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy nővel.23 éves én egy évvel fiatalabb vagyok nála.Az első randi alkalmával mondta el,hogy fél éve vált el a férjétől.Szóhoz se jutottam.2 évig voltak házasok.

Ez nagyon kiverte a biztosítékot.Csak ezen agyalok.Merjem ne merjem??!23 évesen már elvált én meg 22 évesen egy komolyabb kapcsolatot se tudok felmutatni.

Tetszik és jó lenne vele meg minden.De ezen nem tudok túllépni.Öregebbnek is érzem magam "egy elvált nővel kezdeni"

Bukta ez a nő:Vagy mit tehetnék,hogy ez ne érdekeljen?

2013. nov. 13. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
hagyd a pi"csába nem ér semmit a cemende verd ki!
2013. nov. 13. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar, akkor valóban nincs értelme, hogy vele maradj. Ki tudja miért váltak el, keress magadnak független csajt!
2013. nov. 13. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
ilyenek ezek az unatkozo milliomos gyerekek. gondolom maga a lagzi egy bulikènt volt felfogva anno. ne agyalj ezen annyit, ha zavar akkor lèpj le, ha meg kell a csaj akkor lapozz a tèmàròl
2013. nov. 13. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
nem kéne elítélni felelőtlenül. lehet, hogy kamasz szerelem volt, együtt voltak 16 éves koruk óta, házasság lett, aztán rájöttek, hogy idő közben felnőttek, és vége. de ha téged ennyire zavar, akkor tényleg ne kezdj vele, mert ez ráadásul nem is olyan dolog, ami később változhat.
2013. nov. 13. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele!

Ezért szerintem ne hagyd ott, mert fölöslegesen aggódsz.

18/L

2013. nov. 13. 22:22
 6/7 A kérdező kommentje:

20 éves volt amikor összejött a volt férjével..

Tudom feleslegesen aggódok de nem hagy nyugton a gondolat

2013. nov. 13. 22:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Miért, ha csak együtt élt volna valakivel, az más? Vagy jobb lett volna, ha minden héten más van az ágyában? Ki tudja, miért vált el, van hogy két ember nem passzol egymáshoz.

Gyerekről nem írsz, gondolom nincs, így még nem is kellene más gyerekét elfogadnod. Én ezt nem látom akkora tragédiának..

2013. nov. 14. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!