Miért csak barát vagyok a fiúknak?
Nagyon jól elvagyunk, csomót nevetünk, hülyéskedünk. Mindent meg tudnak beszélni velem. Nem traktálom őket a hülyeségeimmel.
Külsőre átlagosnak mondanám magam, de sokszor hallottam idősebbektől, hogy jól nézek ki. Gondolok itt 25-30 év közöttiekre. Sportos alkat vagyok.
A műveltebbek közé tartozom, normálisan öltözöm...szóval tényleg nem tudom, hogy mi a baj velem.
Lécci segítsetek!
20 éves korom körül olyan csajokkal, akik baráti körbe fixebben tartoztak, én se nagyon próbálkoztam, pont azért mert becsültem őket, és meg tudtam hogy ép kicsit csapongóbb korszakomat éltem.
Pedig néha irigykedtem, ha egy baráti körhöz tartozó szimpi csaj mással összejött, illetve belegondoltam, hogy némelyikük mennyivel kulturáltabb volt, mint az akkor aktuális csajom. Ebben az is közrejátszott, hogy az ő visszautasításukat égőbbnek is éreztem, mint egy külsős csajét.
velem is ez a szitu!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Átérzem!
lány
Egy képet én is megnéznék rólad. Az előző 69%-os lány is küldhet:P
Nálam csak két lehetőség van, vagy összejövünk és férfi-nő kapcsolat lesz belőle, vagy semmi:) Így máris 50%-ról indultok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!