Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon tetszik egy srác az...

Nagyon tetszik egy srác az edzésen. Hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés
Vívásra járunk együtt szeptember óta de jó ha két szót beszéltünk összvissz. Viszont nagyon tetszik de még nem akarom bejelölni facebookon, mert akkor tuti kiderülne... Néha együtt megyünk haza kocsival (az edző eltud vinni minket, mivel egyfelé lakunk. Tehát a kérdés adott. Esetleg van személyes tapasztalatotok ilyen téren? Közös sport alkalmával jötettek már össze valakivel? Egyáltalán érdemes próbálkoznom?:S Ő 16, én 14... jövőre valószínűleg én is abba a gimibe megyek, ahová ő jár:) Köszi a hasznos válaszokat előre is!

2013. nov. 13. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Lassan, óvatosan. És előtte engedd le a tőrt.
2013. nov. 13. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:

én picit idősebb vagyok, és régebb óta része az élsport ez életemnek, én a párommal úgy jöttem össze, hogy egy nyári edzőtáborból (ami nálunk volt) mindig hazakísért, és folyamatosan egyre közelebb kerültünk egymáshoz, már egy jó ideje együtt vagyunk

beszélgess vele sokat, és reménykedj, hogy ő is szeretne közeledni :)

ja és szerintem simán bejelölheted, egyáltalán nem gáz :)

2013. nov. 13. 13:41
 3/5 kismutyesz_ ***** válasza:
Beszélj vele többet, kedveskedj neki. Ha ügyesen csinálod hamar meg kedvel annyira, hogy akár el is hívhatod valahová, vagy ő hív el. Majd alakulminden magától nyugi. De előtte ismerd meg alaposan! 16/f
2013. nov. 13. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Hívd ki egy párbajra. A párbaj tétje: Ha legyőzöd, el kell, hogy menjen veled egy randira.
2013. nov. 13. 14:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat:)

Elso: hahahha. poen:D

2013. nov. 13. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!