Tetszik egy srác. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Én vagyok a làny. 2 hete elkezdtünk neten baràtkozni, ismerkedni, egyszer õ irt egyszer én. De suliban nem, észrevesz de nem jön oda beszélni velem. Ràköszönjek vagy tovàbbra is neten beszéljek vele? Szerintem gàz, hogy neten beszélünk, de élõben mindketten úgy teszünk, mintha nem is ismernénk egymàst. Ugye nem lesz ciki ha elõször én köszönök rà? Szerintetek?2013. nov. 4. 23:30
1/7 anonim válasza:
Ahogy jónak látod. A fiúnak kell udvarolnia. (AZ ÉN VÉLEMÉNYEM)
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor mi legyen? Vàrjak? Lehet hogy most neten sem fog írni, tudom hogy elfoglalt.
2013. nov. 4. 23:36
3/7 anonim válasza:
Ahogy gondolod. Hány éves a srác, hogy ennyire elfoglalt, hogy még egy kis időt se szakítson rád ?
5/7 cathilina válasza:
Ugyan már, az nem udvarlás, ha ráköszönsz. Ha találkoztok a folyosón, te hogy viselkedsz? A kérdésed alapján ugyanis úgy, mintha nem ismernéd. Egy mosolyba és némi integetésbe nem fogsz belehalni, a srác viszont látja majd, hogy élőben is szívesen beszélgetnél vele. Az sem árt, ha egyedül vagy néha.
7/7 anonim válasza:
pont ebben a helyzetben vagyok csak szarabb mert en irtam ra folyoson meg nem koszonunk nem tudom mit tegyek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!