Túlságosan gizdáskodás lenne ez már?
Figyelt kérdés
A csajoknak szoktam gizdázni, hogy egyszer a jobb aztán a ball mellemre feszítek rá felváltva, bicóra befeszítek, ha buszon valami jó csaj van mellettem stb. Többször szakadt már így szét pólóm ami nem jó mert elég drága márkákból válogatok.2013. nov. 12. 23:57
51/59 anonim válasza:
gyáááá, szívesen megsmernélek...bírom az ilyen hülyéket :D, kuravjó humorod van xDDD
52/59 anonim válasza:
Keress meg, ha az IQ-d is meghaladja a 70-et. ;-)
53/59 anonim válasza:
Szakadok a röhögéstől xdddd
Egy igazi főnökkel van dolgunk, emberek.
54/59 A kérdező kommentje:
lányok csak lassan sorjában, megvan az 70es iqm csak dislexiás vok, letettem az érettségit iss estin 30 évessen, rengeteget olvasokk éjszakai müszakba
2013. nov. 13. 17:40
55/59 A kérdező kommentje:
anyagiakkal nincs gondom
2013. nov. 13. 17:42
56/59 anonim válasza:
Nem cica, a rengeteget olvasol és az érettségi nem áll összefüggésben az IQ-dal. De semmi gond, tuti találsz magadnak célközönséget. ;-)
57/59 anonim válasza:
te egy igazi PROSZTI vagy bakker
58/59 A kérdező kommentje:
nem vok prosti
2013. nov. 15. 19:44
59/59 anonim válasza:
Nem prosti, hanem prosztó!! Egyszerű! Bunkó. Azt akarta mondani az előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!