Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan vonzódom a férjem haverjához, mit tegyek?
Először gondold át, hogy mit lépsz. Tőlem ne várj olyan tanácsot, amiben azt tanácsolom, hogy csald meg a férjed.
....
Gondold át, hogy tényleg mit érzel. Lehet, hogy csak egy pillanatnyi fellángolás, vagy lehet, hogy nem vagy elégedett a férjed által nyújtott szexuális élettel.
Miért akarod megtudni, ő hogyan érez?
Milyen a kapcsolatod a férjeddel? Ha a haverja viszonozná, akkor lépnél valamit?
Egyébként ha meg akarod szerezni, az nagyon nehéz lesz, ha meg el akarod felejteni, akkor igyekezz nem találkozni vele. Pl. szervezz más programot magadnak, amikor úgy lenne, hogy találkoznál vele. Vagy "érezd rosszul magad" és ne menj el az ilyen találkozókra. A lényeg: kerüld el, és majd elfelejted!
hàt ha nem akarsz nagy kàoszt, akkor verd ki a fejedbol de nagyon gyorsan! felnott no vagy, tudom, h ezek osztonok, meg olyan èrzès amit nem lehet irànyìtani, de azèrt csak pròbàld meg. nem hiszem, h egy dugàsèrt megèrnè kockàztatni a hàzassàgod/kapcsolatod.
ha neked az az okos vàlasz, h tuti receptet irunk ahhoz, hogyan tudod megcsalni azt az embert, akit szeretsz, akkor nem adok okos otleteket!
Az lenne a legegyszerűbb, ha megbeszélnétek, de szerencsésebb lenne, ha ezt a férfi kezdeményezné. Találd meg azt a tulajdonságát, amibe beleszerettél (ez a tulajdonság a férjedben valószínűleg nincs meg), onnan tudod majd elkezdeni a 'terápiát'.
Kicsit más felállásban, de hasonló szituban vergődök én is, már évek óta. A legjobb talán az lenne, ha valamelyikőtök még időben behúzná a féket, mi most itt tartunk, nagyon fáj, de már tudom, hogy sehogysem lehetett volna másképpen.
voltam, kezdett elvadulni a dolog, úgyhogy fokozatosan csökkentettem, végül offoltam a találkozásokat (én a haver vagyok). Folyton flörtölés volt, úgyis, hogy alapból nem akartuk, de az lett belőle, úgyhogy, ha ezt nem akarod, hogy elfajuljon ideje korán keménynek kell lenni, nincs mese...
Vagy szendó, ahogy már írtam :DD
Ez attól függ, hogy nálatok mi az, ami belefér egy kapcsolatba.
Pl. a mi 20 éve kialakult baráti körünkben természetes az, hogy baráti körön belül párok együtt meztelenül szaunáznak,haver csaját megtáncoltatjuk, strandon bekenjük a hátát, megmasszírozzuk, haver csaja is megmasszíroz, közben kis játékos szexuális célzásokat osztogatunk. Szinglik ebben a belső körben már nincsenek. Kaptam olyan masszást is haver csajától, hogy elcsurogtam. Néha baráti körben a másik párjának szobára vitelével is viccelődnek néhányan, és egy része simán lehet igaz is.
Szóval rajtatok múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!