Fiúk-férfiak, miért kell állandóan leszólítani idegen lányokat az utcán?
Komolyan mondom, hogy kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor az ember siet valahova (dolgozni, egyetemre, ügyet intézni, holtfáradt és már alig várja, hogy leülhessen), erre odalép hozzá egy tesze-tosza pasi, akinek az arcára van írva, hogy majd összesz*rja magát, és rákezd a "szia, nagyon szép vagy, hova mész, van kedved ismerkedni?"- kezdetű szövegekre.
Nem, saját tapasztalom és mások véleménye alapján a lányok 95%-a NEM szeret és nem akar az utcán ismerkedni. Mert zavaró, tolakodó, és mint említettem, iszonyatosan idegesítő, amikor valaki megzavar bennünket a dolgaink elintézésében. Senkinek nincs kedve leállni jópofizni egy olyan emberrel, aki még csak az érdeklődését sem kelti fel (és ehhez azért nagy véletlen kell), aztán közölni vele, hogy nem akarunk ismerkedni, és nézni azt a fancsali képét.
Főleg akkor, ha ez gyakran megesik az emberrel (szerencsére vagy sajnos, velem elég sűrűn). Ennél már csak az a jobb, amikor éppen fellesek ide, és látom, ahogy szerencsétlen lányokat ostorozzátok, mert "milyen gonoooooszak és kegyetleeenek", amiért nem akartak beszélgetni veletek.
Hozzáteszem egyébként, hogy a "van barátom" nem lerázó szöveg, nekem is régóta van barátom, és ebből eredően mindenkinek ezt mondtam eddig - mert ez az igazság.
Miért kell ennyire erőltetni ezt az utcán ismerkedést, és miért kell vergődni, ha valakinek nincs kedve délután 4-kor leállni egy idegennel traccsolni?
Én fiú vagyok,de átérzem a helyzeted.
De van egy kis visszásság a dologban,hiszen mindenféle fórumon egyfolytában b*sztatják a fiúkat,hogy nem kezdeményeznek erre meg..
"De van egy kis visszásság a dologban,hiszen mindenféle fórumon egyfolytában b*sztatják a fiúkat,hogy nem kezdeményeznek erre meg.."
Nem kis visszásság, hanem nagy. Döntsék már el, hogy mit akarnak!
Köszönöm, én is voltam szemüveges, gebe, szegény és rosszul öltözött tinilány, amikor egyetlen fiúnak sem kellettem, és senki nem jött oda hozzám. Fogtam magam, és változtattam a dolgon, ahelyett hogy a GYK-n sírtam volna mindennap - ahogy kedves férfitársaim teszik -, hogy örök magányra vagyok ítélve.
Lehet, hogy 17 évesen örömmel fogadtam volna, ha odajön hozzám valaki, de akkoriban nem feleltem meg az "igényeknek". Most nehogy én legyen már a gonosz, amiért fáraszt, ha heti egyszer letámadnak valahol.
"Fogtam magam, és változtattam a dolgon, ahelyett hogy a GYK-n sírtam volna mindennap - ahogy kedves férfitársaim teszik -, hogy örök magányra vagyok ítélve."
És ők min változtassanak? Mert elmondom neked, hogy teljesen rendben lévő fiúk, férfiak élnek ma egyedül a ti hülye gondolkodásmódotok miatt!
"Számtalan kifejezetten ismerkedésre kitalált hely van, a beülős helyektől kezdve az internetig..."
Ne legyél már ennyire demagóg, az ég szerelmére. Szerinted egy beülős helynek miért beülős hely a neve? Mert oda már konkrét párok, baráti társaságok ülnek be randira, vagy csak meginni egy sört. Majd pont egyedülálló lány fog egyedül üldögélni egy beülős helyen :D
Az internet. Ennél viccesebb dolgot rég mondtak itt. Pont ez az oldal a mintapéldája annak, hogy lehurrogják a férfiakat, ha itt próbálnak meg ismerkedni. Pedig megsúgom, ez egyáltalán nem gázos, mivel pont azért jó, hogy nem egy társkereső oldal, ahol eleve már képek tömkelegébe, leírások tömkelegébe buksz és nincs semmi varázs. Itt meg csak szöveg van, és pont ezzől izgalmassá válhat. A jóhiszeműséget, korrektséget szem előtt tartva. Mogorva vagy most kérdező, egyél meg egy snickerset, mert kifordultál magadból teljesen.
Gondolom azért , mert nincs barátnője . Amúgy sehol sem alkamas ismerkedni . Amúgy a nők jogosan ludasak , azért mert olyan embereket is elutasítanak akiket nem akarnának , mert hivatkoznak arra , hogy most fontosabb le lépni valami olyat csinálni ami rá ér .
Én pl nem mennék oda utcán lévő nőhöz , mert tudom nem lesz érdekes a számomra . A felsoroltak miatt pl .
16-os vagyok megint:
" az antiszociális, lelkibeteg fiúk, akik playmate-t akarnak maguknak, aztán sírnak, amikor visszautasítják őket a helyi tiniribik."
Nézd, nekem volt már párkapcsolatom, nem is egyetlen, igaz nem sok. De bicskanyitogató ez a stílus, amit most megeresztesz az itt lévő férfiak felé. Belegondoltál te abba, hogy ezen az oldalon van kutató, mérnök, orvos, akármi más végzettségű ember is a a siránkozó srácokon kívül? Van akinek ez csak időtöltés, pl nekem is.
Tanulj szociális érzékenységet mások iránt leányzó, mert az élet majd arcon üt és térdre kényszerít téged, hidd el, hogy az élet erősebb és pofán fog vágni, ha így viselkedsz. Aláírom, hogy vannak rinyagépek itt, deőket sem leszólni kéne, hanem segíteni emberségesen, hogy erőre kapjanak és szedjék össze magukat. Leugatni mindenkit könnyű, mondom ezt úgy, hogy én nem rinyálni járok ide.
A másik pedig nagyon erős beszólás volt, hogy elutasítják őket a helyi tiniribik. Akkor elárulom az én helyzetemet: kisvárosban élek, ahonnan a munkahelyteremtés nem derogál, így rengeteg ember el kellett, hogy menjen innen (diplomás lányok%fiúk nagy része Budapestre ment szerencsét próbálni), így a huszas években járó, és szingli lányok egyszerűen nem találhatóak meg ebben a kisvárosban. Mint egy falu kb. Na most, én egyetemet végzett, művelt férfiként huszonévesen hova az anyámba menjek el ismerkedni? A helyi tini ribikhez? Mert azokból van tucatszám. De nekem nő kell, igazi társ, nem egy olcsó qrva. Úgyhogy gondolkodj kicsit, mielőtt megszólalsz :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__503..
A kérdezőnek pedig igaza van, ilyenkor hatalmas a pofátok, de amúgy meg sírtok, hogy ti hol nem tudtok ismerkedni.
Kifogásokkal éltek gyakorlatilag minden ellen, ami nem fér bele az elképzeléseitekbe, az egyszerűbb csajokat észre sem veszitek.
Itt is gyakorlatilag csak támadtok, hogy örüljön, hogy kezdeményeznek nála, hát csesszétek meg, nem örül, van barátja, nem szereti, ha zaklatják. És ezzel a legtöbb nő így van. Nem arról van szó, hogy az a baj, hogy kezdeményeztek, hanem arról, hogy ez a mód nem megfelelő erre. Ennyi. EZt olyan bonyolult felfogni? Gondolom a nagypofájúak mindenhol máshol tudnak, csak most valakibe bele kellett rúgni, mert mára se jött össze egy p.nci sem. Gratulálok az értelmi szintetekhez. Gyökerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!