Állandóan idegen személyekkel álmodni, mit jelent?
Tiszteletem!
Igazából elgondolkodtató, az én ismereteim szerint -ezek nem az én véleményem szüleményeim és csak hallomásból tudok róluk. - mással találkozni álmodban annyit jelent, hogy másokkal találkozol álmodban, gyakorlatilag más alvó emberekkel. A második tippem reinkarnáció lenne, de ha te, mint te vagy az álmodban akkor kizárva, az utolsó voksom, ami egyben a legreálisabb lehetne az a magány érzetből adódó társaságra vágyódás.
Kedves előző válaszoló!
Magányos nem vagyok, de a reinkarnáció ötlet elgondolkodtató.Ugyanis a tenyeremen szokatlanul sok vonal van, másokén ennyit még nem láttam.. Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy akinek ilyen a keze, annak öreg a lelke... Eddig ezen csak nevettem, de talán mégsem akkora marhaság... :)
Ami azt illeti, nincs olyan hogy idegenekkel álmodás.
Az agyad nem tud kitalálni új,nemlétező személyeket,lehet hogy akikkel álmodsz azok gyermekkorodban a felsőbbévesek az iskolában,esetleg a szüleik, bárki lehet akit csak életedben láttál és valahogy megmaradt a képe az agyadban.
Teljesen normális,énis sokszor álmodok olyanokkal, akiket nem is ismerek meg.
Előző:
Ki tudunk találni dolgokat éber állapotban, viszont az álmunkba csak azt tudja az agyunk közvetíteni, amit látott valaha éber állapotban.
Bár az agy elég érdekes tudományág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!