Ha vonaton egy lány ül le velem szemben, aki tetszik, rossz néven veszi, ha megszólítom?
20-on felüli lányoknak hogy jönne le ez?
Azt azért nem akarom, hogy miattam elüljön máshova. :D
Attól függ. Engem szólítottak le úgy, hogy épp tanultam, és nem igazán örültem neki... (a másnapi vizsga miatt jobban izgultam, mint hogy ismerkedni lett volna kedvem).
Aztán volt olyan is hogy az olvasott könyvvel kapcsolatban szólítottak le :D az nem zavart arról szívesen elbeszélgettem.
Ha meg úgysem csinálok semmit, max zenét hallgatok, nem zavar.
De volt olyan is, hogy a passzivitás volt a gond :D le akartam szállni, a csávó meg mellettem zenét hallgatott és úgy tett mint aki alszik, hiába szólongattam már tök hangosan, meg ráztam, láttam hogy elkezd úgy csukott szemmel mosolyogni. Na erre nagyon pipa lettem XD Kiszedtem a füléből a fülhallgatót és közöltem vele hogy szeretnék leszállni. Szerintem direkt fel akart húzni :_ :D De mondjuk sikerült neki XD Szóval ezt a módszert nem javaslom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!