Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szólítsak meg egy...

Hogyan szólítsak meg egy számomra teljesen ismeretlen lányt ha összefutok vele az utcán?

Figyelt kérdés
Többször is láttam már, de nem tudtam hogy megszólítani vagy ha meg is mertem volna beszélni nem tudtam volna vele, téma ilyesmi nem lett volna...

2013. nov. 11. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
csak állítsd meg valamiért, pl hol van ez vagy az, ilyenek
2013. nov. 11. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
mikor látod hogy jön, szemezz vele,mikor közelebb ér mosolyogj,köszönj kérdezd meg hány óra vagy valami ilyesmit(nemtudom hol szokod látni) és utána tedd hozzá, hogy nagyon szimpatikus vagy, nem lenne kedved megismerkedni?:) szerintem erre hülye ha nemet mond:D
2013. nov. 11. 22:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, megpróbálom :)
2013. nov. 11. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha te az srác vagy, akit én is szoktam látni a vili megállóban akkor leszólíthatsz:D

Melyik város?:D

2013. nov. 11. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Mész vele szemben, te véletlen elejted mondjuk a sapkádat, de sajnos nem veszed észre. Nagy meglepetésedre Ő szól, hogy elejtetted, innentől már mondhatod neki, hogy "jajj, köszönöm, ó hogyan is hálálhatnám meg..." meghívod egy kávéra üdítőre stb.

Velem egyszer ez tényleg megtörtént, bár akkor nem is terveztem meg előre.:D

Valójában ha bejössz neki akkor nem kell sok (mondjuk megkérdezed tőle, hogy mennyi az idő).

Ha meg nem jössz be neki akkor úgy is mindegy.

2013. nov. 11. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!