Mennyi az esélyem a nőknél, ha alacsony vagyok, fogaim össze-vissza állnak, nem vagyok joképű, sem izmos?
" vannak kézzelfogható eredményeim, és ez pedig tagadhatatlan"
Akkor miről szól a kérdés? Mi minősül kézzelfogható eredménynek? Az, hogy szóbaállnak veled? Meddig? Mondjuk 3 másodpercig? Aztán a stílusoddal elüldözöd a nőket?
Vagy megdugtál már egy prostit, vagy egy részeg nőt?
na várjunk csak! ÁHÁ, már megvan a hiba a mátrixban
ez kisértetíesen hasonlít valamire "Ja meg az egész móka előtt volt egy csajom 1 évig"
DEJA VU
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__503..
Nos, a "normális" emberek nem abban mérik a sikert, hogy hány nőt dugtak meg, hanem hogy milyen stabil és működőképes kapcsolataik vannak/voltak.
Tehát simán lehet, hogy a jóképű pasi beéri EGGYEL, de az olyan, amilyenre ő vágyik, naponta él harmonikus szexuális életet, stb. stb.
Ez nem verseny, hogy ki hány nőt tud felszedni, megdugni, mert másoknak más az értékrendje... és nem az övék a hibás...
nem tudom miért szeretnek az emberek az ilyen megfoghatatlan dolgokba kapaszkodni mindig, mint a szerelem és a boldogság. Szerintem ezt csak azért csinálják az emberek, hogy a csóróknak is legyen valami kis remény. Mert ha valaki azt meri mondani, hogy gazdagnak lenni jó vagy hogy jól kinézni jó és feltétlen előny, akkor lehurrogják, hogy nem ez számit, hanem a boldogság meg ilyesmik. Miközben a legtöbb ember pont azt hajszolja, hogy legyen pénze meg hogy nézzen ki valahogy. Ha nem igy lenne, akkor mindenki menne szerzetesnek.
Szóval hagyjuk már...
De egy két évig normális kapcsolatuk van, megtanulnak együtt élni másokkal, összecsiszolódni, stb. Van, aki megtanul, van, aki nem.
Van, aki mindig lecseréli a partnerét, egyesek hetente, mások 2-3 évente, és vannak, akik évtizedekig élnek harmóniában. Én már nem a tinik közé tartozom, a baráti körömben látok ilyet is, olyat is, de kb. a kapcsolatok fele nem a megszokáson alapul, hanem naponta tudnak újat nyújtani egymásnak. Akár még 50 felett is...
De ehhez olyan személyiség kell, illetve folyamatos fejlődés, megújulás, nem csak várni a sültgalambot, hanem tenni is a kapcsolatokért.
Mindenki maga dönti el, hogy milyen kapcsolatra vágyik, és mennyit hajlandó tenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!