Mennyi az esélyem a nőknél, ha alacsony vagyok, fogaim össze-vissza állnak, nem vagyok joképű, sem izmos?
Bocs, kérdező, szerintem nulla esélyed van. Nem a külsőd, hanem a személyiséged miatt...
Ezek a "jaj, hagyjuk már" meg "kussoljál" típusú megnyilvánulások nagyon nem jönnek be a nőknek. És mondhatod, hogy velük nem így viselkedsz... de hidd el, hogy érződik, ha valaki egy megkeseredett, másokat hibáztató alak, aki a világra haragszik, ahelyett, hogy mélyen magába nézne és fejlődne...
:D igazad van kérdező.
Akik bent pózolnak nem mennek oda a csajokhoz.A csajok mennek oda hozzájuk.Teljesen igazad van :D
aha,aha, ez is hazugság, mert így nem fér bele a világképembe,
esetleg otthon iszol egy üveg kölyökpezsgőt és a gép előtt összekuporodva a gyakorikérdéseket bámulva sírsz
üzenetem a világodba:
Ja, igy van. Igazad van. Teljes mértékben helytálló.
neeem, neem, itt valami nem stimmel,
sajnálom de nem fér bele a világképembe hogy egyett értesz az állításommal, és most mondani fogom hogy hazudsz,,
nem nem itt valami nem stimmel, hiba van a matrixban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!