Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány, akivel nagyon...

Van egy lány, akivel nagyon jól kijövök, ő többet szeretne de én bizonytalan vagyok, mert?

Figyelt kérdés

mert annyira nem tetszik.. viszont nagyon jól elvagyunk, szinte mindenben hasonlítunk, stb.. nem csúnya lány, félre ne értsétek, de engem nem fogott meg. :S

mit csináljak ? :(

2013. nov. 11. 14:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy?
2013. nov. 11. 15:28
 12/14 A kérdező kommentje:
miért fontos ?:D
2013. nov. 11. 15:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez a helyzet, de pontosan a lelkemből írtál minden tulajdonságot... Engem is érdekelnének a válaszok!

Egyelőre én ugy csinálom h próbálom barátság fele terelni a dolgot, csak nem akarom h rámennyen a jó viszonyunk... ;D

Ezért én is félek és bizonytalan vagyok.

Mert lehet h ha tényleg kiderülne h barátságot szeretnék, akkor az nem érdekelné és otthagyna.

2013. nov. 11. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:

#13-as vagyok,

Csak nagyon sokat jelent nekem mint lány, de nem akarom azt h azt higyje én viszonzom felé és nehéz megkülönböztetni az érzés továbbítást, jel küldéseket a 'Szerelem' és a 'Legjobb lány barát' között... ;)

2013. nov. 11. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!