Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Őszintén, mi a véleményetek...

Őszintén, mi a véleményetek rólam ezek alapján?

Figyelt kérdés

Én már csak abban hiszek, hogy szexelni jó, túl sokat csalódtam a lányokban és látom nap, mint nap milyenek jellemre, nem hiszem, hogy van olyan lány, aki nekem bejönne külsőre és belsőre is egyaránt. Ma már ott tartunk, hogy a lányok csak dugásra valók, egyszerűen utálatos, idegesítő, buta beképzelt, egoista a nagy részük, aki nem az meg csak azért nem, mert önbizalomhiányos vagy sokat csúfolták és rondának látja magát. De ők meg nem jönnek be nekem, a vonzó lányok viszont mind szörnyellák, csak meg kell dugni őket aztán dobni, mert másra sajnos nem jók. Szar bele godnolni, hogy így mégis hogyan lesznek gyerekeim, ha a nem vonzó lányok nem vonzanak, a szépek meg defektesek.

Sokáig én is csak szerelemre, normális párkapcsolatra vágytam, mint bárki más... még most is arra vágyom mélyen belül, de egyszerűen nincs megfelelő lány és nem lehet egyben sem megbízni, sokan adják itt a szépet, aztán kihasználnak, átvernek, megcsalnak stb. Ezért a legjobb védekezés a támadás, csak dugom őket, arra megyek, hogy jókat szexeljek velük aztán felőlem mehetnek ahová akarnak. Olyat még úgysem találtam, aki nekem megfelelne személyiségre.

2013. nov. 10. 15:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

# 8: Vannak ilyen lányok, és vannak másmilyenek. Mindenki azt veszi észre, amit észre akar venni.

Te ezt veszed észre, mert így tudod elhitetni magaddal, hogy "jobb vagy" másoknál, és nem kell lealacsonyodnod hozzájuk. Ha rendben lenne az önértékelésed, a pozitív tulajdonságokat vennéd észre.

Nem én találtam ki... számos tanulmány, szakirodalom szól az önértékelésről, és mind egyetért abban, hogy a pozitív önértékelés mindig együtt jár mások pozitív értékelésével is.

2013. nov. 10. 16:15
 12/19 A kérdező kommentje:
10-es, a lányok változzanak jó irányba és én is így fogok hozzájuk viszonyulni, addig meg kuss legyen. ;)
2013. nov. 10. 16:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Nos, ennyi, megmutatkozott a kérdező intelligenciája. :) Komolyan írtam, hogy csak reménykedek, hogy sosem lesz gyereked, mert már így is sok az elcseszett ember a világban, például te.
2013. nov. 10. 16:21
 14/19 anonim ***** válasza:
uhhuuhhhuu. ilyenkor örülök, hogy messzire elkerülöm a fajtádat.
2013. nov. 10. 16:31
 15/19 anonim ***** válasza:
# 14 hogy érted, hogy a.. fajtáját?
2013. nov. 10. 16:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ez "bullshit", te pedig nem látsz túl a saját magad által emelt kerítésen...
2013. nov. 10. 16:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek a kérdezővel. Álszentek és egoisták manapság már az átlagos normális lányok is.
2013. nov. 10. 16:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Ilyen aljas lányoktól nem is akarnék gyereket, de olyantól sem, akihez nem tudok vonzódni.
2013. nov. 10. 16:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Kérdező: akkor járj prostizni, és kész.

Probléma megoldva. Nem kell semmiféle kapcsolatba lépned nőkkel, és őket is megkíméled a lenéző magatartásodtól.

2013. nov. 10. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!