Mit tegyek? Megvárjam amíg ő lép? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Már másfél éve tetszik egy srác, de sajnos nem nagyon beszélünk. Kb fél éve erőt vettem magamon és elmondtam neki (sajnos neten keresztül), hogy nagyon bejön, de azt mondta, hogy nemrég szakított a barátnőjével és most nem akar tartós kapcsolatot (nem pont így, nagyon kedves volt, de ez a lényege). Mostanában azt veszem észre, hogy néz engem, párszor összeakadt a tekintetünk. (Amúgy az osztálytársam.)
-Egy 16 éves szégyenlős és visszahúzódó lány-
2013. nov. 10. 14:23
1/3 anonim válasza:
Beszélgess vele, máshogy nem fog oldódni köztetek ez a kis "feszültség". azóta már biztos ő is máshogy érez irántad!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 10. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!