Szerintetek szeretik egymást? :D
Figyelt kérdés
46:15-től , a klippben a csávó meg a csaj szeretik egymást szerintetek vagy inkább utálják ? :D
Igazából azért kérdem , mert van egy lány , akivel úgy érzem hasonló a viszonyunk. És még én sem tudom teljesen , hogy szeretem vagy gyűlölöm , illetve azt se , hogy ő kb. mit érezhet (szerintem hasonlót mint én)
Jah ha valaki tudja ennek a remixnek a címét az ossza már meg pls , klipp is jó lenne ! Szeretném kilinkelni , hátha eszébe jut neki is valami :D:D
Köszönöm ! :D
2013. nov. 10. 12:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem a lány szerelmes belé de a fiú nem.
2/5 A kérdező kommentje:
:( A fiú nem lehet , hogy csak nem tudja kifejezni az érzéseit ? A végén pl. mikor meg akarja ütni (mondjuk az elég durva) akkor ránéz a csajra és látványosan megenyhül..
2013. nov. 10. 13:15
3/5 anonim válasza:
Az lehetséges. Mert megakarja ütni és utána meg pont vége :D De lehet hogy is szereti csak rosszul fejezi ki az érzéseit :/
4/5 A kérdező kommentje:
áhhh :D nagyon jó klipp :) és rohadtul érdekelne mi a vége :D:D
2013. nov. 10. 13:23
5/5 anonim válasza:
szerintem itt a pasi nem szereti a nőt, sőt, nem is tudja, kicsoda. amikor elkezdi üldözni, akkor azt hiszi, egy pasit követ, és amikor meglátja, akkor veszi észre, hogy nőről van szó, azért nem üti meg. de itt a pasi tuti nem szerelmes a lányba, a csaj viszont odavan a pasiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!