Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, miért kell a facebook-on...

Fiúk, miért kell a facebook-on ráírni ismeretlen lányokra, és főleg miért kell megsértődni, ha nem akarnak veletek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Már alapvetően azt sem értem, hogy fiatal emberek miért ismerkednek interneten, de ha mégis úgy döntenek, hogy személyesen nem mernek/akarnak/tudnak, akkor legalább tennék mindezt a társkeresőn, ami ugyebár pontosan erre lett kitalálva.

Elég gyakran kapok ismerkedős levelet - mióta párom van, azóta szerencsére kevesebbet -, amiben az illető leírja, hogy nagyon szépnek talál, szimpatikus vagyok számára és szeretne velem megismerkedni. Én meg visszaírok rá - igen, MINDEN levélírót megtisztelek ezzel - egy "nagyon aranyos vagy, de nem szeretnék ismerkedni"-típusú választ, és mindeközben elgondolkodom rajta, hogy tulajdonképpen mit várt tőlem az illető?

Nyilvánvalóan nem ismerkedem olyan emberekkel, akik külsőleg egyáltalán nem tetszenek - ezt nem tartom felszínességnek, egyszerű biológia -, márpedig nem valószínű, hogy pont álmaim pasija fog rám írni. Ha az illető jól is néz ki, akkor sem ismerkedem interneten, mert számomra ez nem szimpatikus dolog, én élőben szeretem megismerni az embereket és idő kell ahhoz, hogy kibontakozzon nálam egy bizalmi viszony.

Arról nem beszélve, amikor az elutasító levelemre azonnal érkezik a válasz, hogy "igen, gondolhattam volna, hogy te is olyan gonosz meg felszínes vagy, mint a többi nő, milyen szemét vagy, amiért egy esélyt sem adsz nekem".

MIÉRT kell erőltetni azt, hogy egy tökidegen lány ismerkedjen veletek facebookon?

2013. nov. 10. 11:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Miért lehet neked ismeretlenül írni? Ne használd azt a szart, ha zavar. Ennyi.
2014. ápr. 10. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!