Szerintetek ha egy fiú csikizi a combom és azt mondja szép a nevem az mit jelent?
Figyelt kérdés
nagyon jó barátok vagyunk és valamilyen érvvel mndig hozzámm ér ez jelent valamit? mert nekem nagyon tetszik most mit tegyek nemet és kort légyszi irjatok!2013. nov. 9. 19:54
11/15 anonim válasza:
Én nem hiszek a fiú-lány barátságban. Illetve van, de azok csak haverok. Nekem is vannak fiú barátaim, akik többször hozzám értek már és mondtak szép dolgokat mégse olyan erős a barátságunk. Te is viselkedj vele úgy, ahogy ő veled. Hátha ez segít neki és lesz bátorsága elhívni valahova ha ő is úgy látja, hogy többet szeretnél. Vagy csak kérdezz rá. Lehet, hogy letagadja majd vagy egyszerűen tényleg csak barátként tekint rád. Sok sikert :D 15/L
12/15 anonim válasza:
Nekem is valami hasonló volt az egyik barátommal. És tetszett nekem. Úgyhogy egyre többet voltam vele, kettesben is találkoztunk, nem csak barátokkal. Szerintem simogasd meg, és egy idő után meg fog csókolni. Vagyis velem így történt, azóta járunk 17/L
13/15 A kérdező kommentje:
légyszi még több választ
2013. nov. 9. 20:40
14/15 anonim válasza:
Tuti, hogy bejössz neki! :) Csikizd vissza Te is őt, és ha a csata közben nem csókol meg, akkor utána pihenőképpen szolidan bújj hozzá, akkor már tuti venni fogja a lapot! :) Bár szerintem már csikicsata közben meg fog csókolni, ha adódik olyan alkalom! :)
15/15 anonim válasza:
Minimum azt, hogy tetszel neki és bókolni próbál. Innentől több lehetőség is van attól függően, hogy milyen a srác. Ha normális, kedves, akkor előbb randizna és abból lehetne valami. Ha ettől eltérő, akkor a bugyid mögé akarna kerülni és utána jó lenne neki az eddig fennálló barátság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!