Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tűnjek ki a tömegből...

Hogyan tűnjek ki a tömegből és vetessem észre magam a pasival? 22/L

Figyelt kérdés

Közös a baráti társaságunk. Valószínűleg csak egynek tart a sok közül. Igazából nem nagyon van miről beszélgetnünk, ezért nem is erőltetem magam a pasira.

De azért szeretném, ha érdekelném őt, és ő nyitna, mert akkor tudnám, hogy nem lennék terhelő társaság számára, és én is bátrabb lennék.

Szóval normális válaszokat várnék. Azt szeretném, ha észrevenne, érdekesnek találna, de nem akarok direkt bepróbálkozni nála, mert félek hogy elhajt...

2013. nov. 9. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Kockázat nélkül akarsz nyereséget elérni? Hát ez nem az a bolygó sajnos...:D
2013. nov. 9. 18:57
 2/5 Bummer ***** válasza:

Ha egy férfi magától nem vesz észre egy társaságban, úgy hogy akármiről is de beszéltetek, akkor nem is fog. Magamról tudom, hogy ha valaki csak picit is fel tud csigázni, akkor a háttérben is észre veszem.

30/F

2013. nov. 9. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha ez számodra kérdés, akkor jobb ha nem teszel semmit, mert csak nevetségessé fogsz válni. Valakinek vagy van egyénisége vagy nincs, de ha nincs és eröltetni próbálja, annál röhejesebbé válik, mennél jobban erölteti.
2013. nov. 9. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:

#3-nak igaza van. Add önmagad, nincs értelme, hogy más szerepét játszd - még ha meg is tetszenél neki, nem önmagadért szeretne, úgy meg mi értelme.

Próbálj meg közös témát találni vele, valami kapcsolódási pont csak kell, hogy legyen, ha már egy baráti társaságotok van...

2013. nov. 9. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Öltözz csinosan.
2013. nov. 9. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!