Hogyan tűnjek ki a tömegből és vetessem észre magam a pasival? 22/L
Közös a baráti társaságunk. Valószínűleg csak egynek tart a sok közül. Igazából nem nagyon van miről beszélgetnünk, ezért nem is erőltetem magam a pasira.
De azért szeretném, ha érdekelném őt, és ő nyitna, mert akkor tudnám, hogy nem lennék terhelő társaság számára, és én is bátrabb lennék.
Szóval normális válaszokat várnék. Azt szeretném, ha észrevenne, érdekesnek találna, de nem akarok direkt bepróbálkozni nála, mert félek hogy elhajt...
Ha egy férfi magától nem vesz észre egy társaságban, úgy hogy akármiről is de beszéltetek, akkor nem is fog. Magamról tudom, hogy ha valaki csak picit is fel tud csigázni, akkor a háttérben is észre veszem.
30/F
#3-nak igaza van. Add önmagad, nincs értelme, hogy más szerepét játszd - még ha meg is tetszenél neki, nem önmagadért szeretne, úgy meg mi értelme.
Próbálj meg közös témát találni vele, valami kapcsolódási pont csak kell, hogy legyen, ha már egy baráti társaságotok van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!