Lányok! Ti nagyon megijednétek ha megtudnátok egy férfiról akivel épp ismerkedtek, hogy csak idősebb korában volt először nővel?
Figyelt kérdés
Ettől azonnal behúznátok a kéziféket? Vagy van akit ez egyáltalán nem érdekel?2013. nov. 9. 14:17
11/16 anonim válasza:
szerintem egy értelmes làny fel tudja fogni logikusan..és nem csinál belőle nagy ügxet max megkérdezi miért..de ha tetszel neki ez nem fog az ùtjába állni.
12/16 anonim válasza:
simán kamuzol, h előtte is voltál csajjal, s kész, nem nagy ügy, később meg, amikor már 5 éve együtt vagytok, megmondod neki, h kamu volt :)
13/16 anonim válasza:
utolso..na nehogymár ilyen tanácsot adj hogy nyugodtan hazudjon a párjának..ez még egy kisebb dolog de ha ebben hazudik nagyobban is fog nem gondolod? -.-
14/16 A kérdező kommentje:
Hát amúgy is titkolnom kell mások előtt, szóval simán tudok kamuzni. Csak hát félek ez nem így működik azzal, akit szeretek majd esetleg. Gondolom nem egészséges titkolózni egy kapcsolatban. Viszont ha ezt nem titkolom, akkor meg lehet sosem áll velem szóba senki.
2013. nov. 21. 09:49
15/16 anonim válasza:
ez nemigyvan..nem lesz jobb ha hazudsz..hidd el ha megtalálod "őt" megfogja érteni azaz nem zavarja majd..ezen ne parázz:)
16/16 anonim válasza:
én simán kamuzok, pár évet levonok belőle, s tök jó, mert én is elég későn vesztettem el, s nem is akárhogy. ha pedig esetleg egyszer elmondom az igazat majd a nagy szerelemnek, s ez miatt otthagy, akkor nem érdekel, nem volt az olyan nagy szerelem. vannak dolgok, amikre az ember nem büszke, s ilyen dolgokban el tudom nézni a hazugságot én is, a másik fél is fogadja el a dolgot, én így állok hozzá, de lehet, h hülyeség, meg is fogom kapni rögtön. :D ez nem olyan nagy ügy, amin egy házasság bukhatna sztem, legalábbis egy igazi, mert megmagyarázhatod neki, h bocsi, de nem voltam rá büszke, h ekkor vesztettem el, ezért ne haragudj, de pl. de se ismerted be, h tegnap este te pukiztál olyan büdöset, h az egész házban lehetett érezni. :D durva hasonlat, de kb. ennyire tartom ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!