Lányok! Bejön nektek a divatos feszülős gatya a srácokon?
19: ki nem szarja le, hogy a nők 90%-ának ez jön be? És ha nekünk, a többi nőnek nem ez jön be? Akkor nekünk van szar ízlésünk, vagy mi? Meg mi az, hogy féltékenyek vagyunk? Miért általánosítasz? Állítsd már le magad, te eszetlen.
10-ből 10 nőt megkérdeznél, pofán röhögnének ezzel az állításoddal. De bizonygasd csak, hogy neked van igazad, gyökér.
Kérdező, ha, neked ez kell, akkor ez, szerintem qrva uzis, de te tudod..
én felnem venném az fix,, csak aztán ne lepődj meg ha esetleg mégsem jössze be annyira xy-nak
ja illetve, akkor végez felmérést, menj el mindeféle plázába, (egyszerű ha BP-n laksz), és néz körbe, jaa, és menj el a jobb boltok előtt, szóval drágábbak nem C&A, New Yorker,, hanem pl mm H&M, Zara
és mond már el hány ilyen feszülős fost látsz. Vagy csak néz körbe, járkálnak ott elég jól felöltözött emberkék biztos, és nem feszülős gatyában,,
persze, van az is, csak annyira én se sorolnám a jól öltözködik kategóriába, de ha neki az jó legyen. Meg persze a feszülős nadrágok között is van külömbség, de felveszel valami cica nadrágot hááát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!