Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Bejön nektek a divatos...

Lányok! Bejön nektek a divatos feszülős gatya a srácokon?

Figyelt kérdés
Illetve ismerkedésnél mennyire játszik szerepet ha jól öltözködik?

2013. nov. 8. 21:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem egy normális lánynak bejön, csak ma általában féltékenyek a lányok, hogy a pasijuk jobban néz ki / jobb alakja van, mint nekik. Így kisebbségi komplexusuk van, és ezért fikázzák sokan, de amúgy bejön nekik is.

Kombinálni kell a darabokat, ha alul passzosabb akkor felül lazább, mondjuk egy nagy kötött pulcsi, stb.

2013. nov. 8. 21:25
 12/25 anonim ***** válasza:
nem jön be...
2013. nov. 8. 21:26
 13/25 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig aki nem tudja, a slim nadrágot leginkább indie-rock rajongó férfiak hordják. Független ízlésűek.
2013. nov. 8. 21:28
 14/25 anonim ***** válasza:

De jót nevettem 11es válaszán.

Köszi, feldobtad az estém!

Ekkora marhaságot... jézusom.

2013. nov. 8. 21:30
 15/25 anonim ***** válasza:
14, akkor félre ízlésed van! Nem jön be a szexi alak, vagy lezbikus vagy?
2013. nov. 8. 21:32
 16/25 A kérdező kommentje:
Miért? nem hülyeség az,elég sok lány van így ezzel,köszi a válaszod és a többieknek is!
2013. nov. 8. 21:33
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudod te egyáltalán, miket beszélsz?

Egy nőnek FÉRFI kell, férfias ízléssel, stílussal. Nem Justin Bieber-féle metroszexuális, kisfiúnak kikiáltott kislányok. Lehet a te tizenéves körödben ez a menő, a kiscsajok erre buknak, de egy felnőtt nőnek közel sem kéne ilyen férfi, ilyen stílussal. De nem magyarázkodom neked, buta vagy mint a föld.

2013. nov. 8. 21:36
 18/25 ASOT ***** válasza:
hagyjad már utolsó, ők még fiatalok....
2013. nov. 8. 21:38
 19/25 anonim ***** válasza:

17, én 30-hoz közeli vagyok, nem tizenéves...:) Ki az a Justin Bieber? Szerintem te hülye vagy, félre ízléssel... Szerinted a férfias és a jó alak hangsúlyozása üti egymást? Hát te hülye vagy... ha jó alakja van a férfinak, miért ne vegyen fel slim nadrágot? Nem 2 tonnás férfiról beszélünk, akinél persze, hogy gáz. Szerintem egy 18 alatt lévő média által elcseszett ízléssel rendelkező lány vagy, érdekes, a külföldi lányoknál 90%-ban ilyen férfiak jönnek be.

Tudod te egyáltalán, miket beszélsz?

Egy nőnek FÉRFI kell, férfias ízléssel, stílussal. Nem Justin Bieber-féle metroszexuális, kisfiúnak kikiáltott kislányok. Lehet a te tizenéves körödben ez a menő, a kiscsajok erre buknak, de egy felnőtt nőnek közel sem kéne ilyen férfi, ilyen stílussal. De nem magyarázkodom neked, buta vagy mint a föld.

2013. nov. 8. 21:40
 20/25 anonim ***** válasza:

Esetleg nem jön be Ryan Gosling?

[link]

Ő is szinte mindig slim gatyát hord. Egy baj van, hogy a média szennyt tukmált a mai magyar lányokba, és meg vannak gyűződve egy fajta vonalról, hogy az a jó, közbe ők se tudják hogy mit akarnak.

2013. nov. 8. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!