Lányok! Bejön nektek a divatos feszülős gatya a srácokon?
Szerintem egy normális lánynak bejön, csak ma általában féltékenyek a lányok, hogy a pasijuk jobban néz ki / jobb alakja van, mint nekik. Így kisebbségi komplexusuk van, és ezért fikázzák sokan, de amúgy bejön nekik is.
Kombinálni kell a darabokat, ha alul passzosabb akkor felül lazább, mondjuk egy nagy kötött pulcsi, stb.
De jót nevettem 11es válaszán.
Köszi, feldobtad az estém!
Ekkora marhaságot... jézusom.
Tudod te egyáltalán, miket beszélsz?
Egy nőnek FÉRFI kell, férfias ízléssel, stílussal. Nem Justin Bieber-féle metroszexuális, kisfiúnak kikiáltott kislányok. Lehet a te tizenéves körödben ez a menő, a kiscsajok erre buknak, de egy felnőtt nőnek közel sem kéne ilyen férfi, ilyen stílussal. De nem magyarázkodom neked, buta vagy mint a föld.
17, én 30-hoz közeli vagyok, nem tizenéves...:) Ki az a Justin Bieber? Szerintem te hülye vagy, félre ízléssel... Szerinted a férfias és a jó alak hangsúlyozása üti egymást? Hát te hülye vagy... ha jó alakja van a férfinak, miért ne vegyen fel slim nadrágot? Nem 2 tonnás férfiról beszélünk, akinél persze, hogy gáz. Szerintem egy 18 alatt lévő média által elcseszett ízléssel rendelkező lány vagy, érdekes, a külföldi lányoknál 90%-ban ilyen férfiak jönnek be.
Tudod te egyáltalán, miket beszélsz?
Egy nőnek FÉRFI kell, férfias ízléssel, stílussal. Nem Justin Bieber-féle metroszexuális, kisfiúnak kikiáltott kislányok. Lehet a te tizenéves körödben ez a menő, a kiscsajok erre buknak, de egy felnőtt nőnek közel sem kéne ilyen férfi, ilyen stílussal. De nem magyarázkodom neked, buta vagy mint a föld.
Esetleg nem jön be Ryan Gosling?
Ő is szinte mindig slim gatyát hord. Egy baj van, hogy a média szennyt tukmált a mai magyar lányokba, és meg vannak gyűződve egy fajta vonalról, hogy az a jó, közbe ők se tudják hogy mit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!