Akkor végül is a férfiak a neveletlenek?
Erre a kérdésre gondolok, nemrég tették fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Tényleg alap lenne, hogy a férfiak előre köszönnek a fiatal lányoknak is (pl. falun vagy más közösségben)? Mert ezt mostanában ritkán tapasztalni.
falun az köszön előre, aki hamarabb meglátja a másikat XD ennyi; és máshol is így van; ha lány vagy és csak várod, hogy a melletted álló srác rád köszönjön, és ő is azt várja, h te köszönj, mi lesz a reakció?
mindketten bunkónak tartjátok a másikat, mert nem köszönt előre??? XD
amúgy nem tök mindegy ki köszön előre? miért kell a fiúnak? ez hülyeség
23/L
"Szerintem tökmindegy. Ha már olyan kibas zott nagy egyenjogúság van a lányok is köszönhessenek először."
miért ilyen nő/lány gyűlölő stílusban írod?
én egyre szomorúbb vagyok, hogy egyre többen azt hiszik, csak bunkó lányok vannak, azért mert épp velük megtörtént pár olyan szituáció amiben ilyen lányok voltak
:/
23/L
Én általában előre szoktam köszönni, bár olyan is volt, hogy egy lány megelőzött. A nálam fiatalabb lányok meg sokszor köszönnek nekem előre.
Az egyenjogúsághoz csak annyit, hogy ez szerintem sokszor még a nők számára sem annyira egyértelmű. Jönnek itt az egyenlőséggel, miközben azért a többségnek mégiscsak jólesik, ha kinyitják nekik az ajtót, ha megadják a tiszteletet stb. (azaz nőként bánnak velük). Úgyhogy én érzek némi katyvaszt, illetve többé-kevésbé tudatos "simliskedést": ha azt kívánom, akkor ne különböztessenek meg a férfiaktól, de ha azt akarom, akkor meg igenis nőként tiszteljenek, legalábbis sok nő hozzáállása ilyen. Mert ha pl. egy fickó megver egy nőt, akkor még szerintem a legelvakultabb feministák se hápognak, hogy de kérem, itt egyenjogúság van, hanem azt mondják, hogy megvertek egy védtelen, gyenge nőt. Nem pártolom a nők bántalmazását, nehogy bárki is félreértse, csak kicsit felemásnak érzem ezt az "egyenjogúság" dolgot, illetve manipulatívnak azt, ahogyan néhányan felfogják és propagálják ezt az egészet.
utolsónak igaza van, sok ilyen nő van sajnos
szerintem elég bunkók, ha mondjuk valakit lehurrognak, mert segyíteni akarna nekik
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!