Mi az amit az ismerkedés időszakában nem szabad elkövetni egy férfinak a nővel szemben?
kell éreztetni a nővel, hogy nem szimplán szépnek tartod hanem dögösnek, akit +b-nál.
ha csak kedves vagy de semmi burkolt célzás, "véletlen" érintés stb. nincs felé, berak a barátzónába.
Olyat ne kövess el amit egy kapcsolatban se tennél. Ez az egyik, de ismerkedős időszakban a szexuális tartalmú célozgatások is kerülendők még, mert azt hiszi csak arra kellesz.
A rámenősség engem is zavar, de azzal semmi gond ha valahogy kifejezed hogy tetszik a másik egy dicsérettel, az jólesik. :)
Ne beszélj közönséges, felvágós stílusban, ne dicsérgesd magad, de ne is hisztizz... de az az igazság hogy mindenképpen légy önmagad. Mert ha ilyenkor más viselkedést erőltetsz magadra és összejöttök, úgyis kiderül ha Te más vagy és ugyan úgy vége lehet a dolognak.
Légy önmagad, de ne annyira felszabadult mint a haverokkal. :D Volt ilyen pasim és nem éreztem mellette nőnek magam. (nembaj az ha haverként kezel, de ő már túlzásba vitte)
Szóval légy önmagad, barátságos, nyitott, felszabadult de azért legyen tartásod, mert az ismerkedős szakaszban (is) jó ha az ember megadja a módját és nem viselkedik úgy mintha naponta 5 randija lenne és pont leszarja ez most milyen.
Érezze magát különlegesnek, de ne nézd hülyének. Attól én is megzakkanok -_-
És igenis jó a kedvesség :P, de már nem azért van különbség a nyálas és a kedves között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!