Hogyan kezdjek neki nagyon felek?
Figyelt kérdés
Tehat van egy lany akit ismerek mar regebrol,es tetszik nekem,neha szoktunk beszelgetni,szerintem o neki is tetszek.Meg szeretnem neki mondtani ezt,hogy tetszik nekem csak egyszeruen nem tudom,hogy kezdjek hozza.Ha 100% tudnam,hogy o is szeret akkor nem lenne ez ekkora gond,de mivel csak en gondolom azt,hogy szeret ez mar nagyon nehez mert ha azt mondja,hogy nem tetszek neki meg nem szerett,akkor szinte egy vilag torne ossze bennem.Ezert nem merek vele beszelni.Lehetseges,hogy o is szeret de ha beszelek vele nem fogja beismerni?2013. nov. 7. 17:42
1/5 anonim válasza:
Tutira nem ismeri be, de nem is kell még. Hívd el vhová, utána ki fog ugrani a szög a zsákból, meglátod .D
2/5 A kérdező kommentje:
ezt,hogy erted,hogy nem ismeri be? talan egy olyan helyre kellene elmenni ahol csak 2 vagyunk vagy esetleg facebookon?
2013. nov. 7. 17:47
3/5 anonim válasza:
Aki ennyire fél az még nagyon kisfiu a bnőzéshez....sztem vàrj ezzel még..
4/5 anonim válasza:
Nem, úgy értem, hogy az emberek nem úgy jönnek össze IRL, hogy nézegetik egymást, majd szerelmet vallanak és onnantól járnak :D A dolog úgy néz ki, hogy találkozgattok párszor, majd összejöttök. Ha működik elveszed, ha nem, keresel mást :D
5/5 anonim válasza:
Ne facebookon.. :D vagy nemtudom milyen a csaj. Hát szerintem hívd el valahova, vagy ha van több időtök, akkor beszélgessetek el hosszan, és ha feloldódtok, mondjuk 1 óra után, akkor bökd ki hogy tetszik neked, hidd el, egy idő után nem lesz nehéz. Vagy akár egy buliba, kimenni a szabadba sétálni, és úgy elmondani neki, ha már az alkohol is segít picit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!