Szerintetek van így esélyem? 20/f
Szia. Én is hallássérült vagyok, akár csak te. Minden esélyed megvan a normális életre. Ugyebár, a „rokkantságunkról” nem mi tehetünk. Sok sikert mindenhez :)
14/L
Szerintem azon múlik, h milyen a személyiséged. Ha van önbizalmad, kedves, értelmes, szórakoztató vagy, akkor biztos találsz magadnak párt!
Foglalkozz önmagad fejlesztésével, akár menj el pszichológushoz. Ezt ne értsd félre, én is járok, pedig semmi különösebb bajom nincs se lelkileg, se testileg. Jó az, ha kicsit helyre rak néha valaki, megmondja azt, amit a barátaid nem mondanának, mert szeretnek (vagy mert nem látják meg)..
Fiatalon a legkönnyebb változni!
Ja, és nálam pl. nem számít lesajnálónak az "aranyos vagy" :) Én szeretem, ha egy fiú aranyos, és jól esik néha megmondani.
23 L
Ne aggódj, lesz. Össze fog hozi az élet olyan lánnyal aki férfinak fog tekinteni, nem csak embernek, vagy havernak. Bízz magadban, és tudd mit akarsz a nőtől. Legyen célod, higgyél magadban is.
Egy sorstárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!