Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek van esélyem?

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés
van egy lány aki már tetszik nekem egy ideje de nem igazán beszéltünk soha majd a múlt héten volt egy buli ahol mindketten ott voltunk és együtt mentünk vissza a koliba útközbe egy csomót beszélgetünk meg utána még a koliba is de ez után már nem igazán majd a héten egyszer mikor mentem előadásra egyik zebránál ott állt mellettem köszönt és nekilátunk megint beszélni utána az egyetemen is szünetbe mikor kimentem cigizni odajött beszélgetni de előtte meg nem nagyon szerintetek van esélyem. Meg mit szólna ahhoz ha facebookon ráírnék? mert most mindketten otthon vagyunk. Nektek mi a véleményetek erről? Meg ha rá is írok a szia után nem nagyon van ötletem mit írjak.

2013. nov. 1. 16:45
 1/1 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy egyetemista vagy, látom a logikád nincs az egekben:D de sebaj. A lényeg, hogy kedvel téged, a legrosszabb esetben se vagy neki közömbös..viszont azt neked kell látni, hogy barátnak vagy többnek szeretne téged. De mindenesetre nyugodtan írj rá, kérdezd meg, hogy hogy van, milyen napja volt, mit csinál éppen..stb. Nem kell félni, a lányok szeretik a magabiztos pasikat;) Sok sikert hozzá:)
2013. nov. 1. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!