Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit gondolnátok egy ilyen...

Ti mit gondolnátok egy ilyen külsejű fiúról?

Figyelt kérdés

Hosszú, fekete szövetkabát (kicsivel térd alá érő), fekete szövetmellény matt ezüst gombokkal, fehér ing, fekete nyakkendő/csokornyakkendő, fekete szövetnadrág. A mellény egyik zsebéből egy zsebóra ezüstszínű láncát látod megcsillanni. A fején cilinder kalap, általában sétapálcával jár, vagy fekete esernyőt használ ugyanerre a célra. Esetenként egy régies pipa is fityeg a szájából, kezében vagy vállára akasztva fekete aktatáska.

Kíváncsi vagyok. 18/F. :D

#fiú #első #benyomás #steampunk #cilinder #viktorian #igenénígyéreznémjólmagam:D
2013. nov. 6. 22:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ehhez kéne személyiség és kiállás is. Pipa, cilinder, kalap, sétapálca már erős túlzás. Többi jó, csak a külsőségek mögé építs fel valakit, aki tudja hordani.
2013. nov. 6. 23:26
 12/19 anonim ***** válasza:

Steampunk :)

Egyébként még tényleg "kisfiú" vagy ehhez, majd pár év múlva ha férfi lesz belőled és tudod is viselni, nem csak olyan kis szerencsétlenül pózolsz benne mint pl. a gothok a csipkecsodákban meg a holdjáróban, akkor lehetsz kimondottan stílusos és egyéniség. Nekem bejön az ilyesmi.

2013. nov. 7. 09:43
 13/19 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy leszavaznak, de nekem tetszene. :D Én is imádom a steampunkot. :)
2013. nov. 7. 15:48
 14/19 A kérdező kommentje:

Világos, hogy a 18 röpke év alapján mindenki azt gondolja, hogy kerek, telt kis baba arcom van. :) Ugyanakkor ez (sajnos?) nem igaz. Általában a képeim alapján 20-25 közé tippelnek, szóval úgy gondolom ezzel nincs gond.

Ami a személyiséget illeti, 14 éves korom óta tisztában vagyok vele, hogy honnan jöttem és hová megyek, nem csukott szemekkel járom a világot. Főként természettudományos érdeklődési köröm van, evolucionista vagyok, teljesítmény-orientált... Bár ez elég messze van egy "személyiség leírásától", ha egyáltalán bármiféle személyiséget le lehet betűkkel írni, úgy gondolom nem tartozom azokba a körökbe, amikbe itt néhányan szerettek volna beleilleszteni. Érthető, hiszen az ember szeret és igyekszik mindent kategorizálni, és ilyen-olyan pánikba esik, ha kivételt talál.

Szóval nem, nem arról van szó, hogy a babaarcú, 18 éves, letolt gatyás, beszívós-bulizós-bukdácsolós-kegyelemketteses suhanc öltözne így.

Nem mellesleg a sétapálcát, a cilindert és a pipát én sem komolyan gondoltam, bár tetszene és el tudnám képzelni. :) A többi valós.

2013. nov. 7. 17:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát azért a 20 - 25 év is elég kevés ehhez. :))
2013. nov. 7. 22:32
 16/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek az ilyen különleges, régies öltözködésű emberek.:) Szoktam egy lánnyal egy buszon utazni és egyszerűen imádom amiért kalapot, fekete szövetkabátot, és csattokkal teli csizmát hord. Tetszik hogyha valaki felvállalja a saját, szokatlan ízlését. Összegezve: Ha egy ilyen cuccban meglátnék egy fiatalabb srácot a buszon, mondjuk, tuti nem hagynám békén a végállomásig.:)
2014. jan. 3. 23:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem király vagy. F/37
2014. nov. 9. 20:32
 18/19 Doncito válasza:
Maga a tökély! (Egy laza steampunk, netán?)
2014. nov. 16. 21:55
 19/19 anonim válasza:
Szia, tudom hogy majdnem 1-2 éve írtad ezt ki csak azt szeretném kérdezni hogy végűl valóra váltottad a leírásodat? Hogy tényleg így öltözködsz e? (és még mielött bármiféle félreértés lenne nem rossz indulatból! szerintem király lenne ha több ilyenember mászkálna az utcán!)
2015. márc. 15. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!