Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek milyen külsejű...

Szerintetek milyen külsejű lány passzol leginkább egy magas, barna, szálkásan izmos fiúhoz?

Figyelt kérdés
Képet küldhetek privátban, csak értelmes válaszok érdekelnek.

2013. nov. 3. 18:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Mégis milyen ostobaság ez? Valami fotózásra akar menni, vagy miért passzoljon hozzá? Egy emberhez senki sem a külseje alapján fog passzolni...
2013. nov. 3. 18:07
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
Egy felszínes r1banc. Ha magadra célozták.
2013. nov. 3. 18:08
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
A másodikkal értek egyre, de ha nem fotózàsra szeretnéd a lànyt, hanem párnak akkor nem így kell választani. Olyan, mintha èn elkezdeném, hogy csak olyan pasival jàrnèk aki 180 centi feletti, fekete hajú, barna szemű, de ha kèk szeme van elküldöm...
2013. nov. 3. 18:11
 4/11 anonim válasza:
55%
nekem küldhetsz képet, akkor talán tudok segíteni:)
2013. nov. 3. 18:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Ne ítélkezzetek, hisz azt se tudjàtok, hogy milyen nemű vagyok és miért érdekel! Ez csak egy kérdés, amire vàlaszt várok...
2013. nov. 3. 18:13
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Küldhetsz :)
2013. nov. 3. 18:20
 7/11 anonim válasza:
60%
magas csinos lány, legalábbis ezek alapján jó pasinak képzellek :D
2013. nov. 3. 19:59
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
hát én is magas, izmos vagyok és a legjobban az alacsonyabb formás, sportos lányok passzolnak hozzám szerintem , nagyon jól mutatnak mellettem olyan szépség és a szörnyeteg feelingje van :D De ugyan úgy a velem egy magas modell alkatú lányok is jól mutatnak mellettem :) szóval igazából ha nem elhízott akkor bármi jól mutat melletted is :) (azért magammal példáztam a dolgot mert nem tudom te hogy nézel ki )
2013. nov. 3. 22:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso a valaszod, mar emiatt erdemes volt kiirni a kerdest :) Vegre egy valoban hasznos komment...koszi megegyszer!
2013. nov. 3. 22:18
 10/11 anonim ***** válasza:
55%

hát a barátom ilyen, és elvileg nagyon össze passzolunk, én átlagos magasságú vagyok, szőke, zöld szemű, és izmos (nem kigyúrt)

ha gondolod, küldj képet, és mondok véleményt :)

2013. nov. 4. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!