Szerintetek milyen külsejű lány passzol leginkább egy magas, barna, szálkásan izmos fiúhoz?
Figyelt kérdés
Képet küldhetek privátban, csak értelmes válaszok érdekelnek.2013. nov. 3. 18:04
1/11 anonim válasza:
Mégis milyen ostobaság ez? Valami fotózásra akar menni, vagy miért passzoljon hozzá? Egy emberhez senki sem a külseje alapján fog passzolni...
2/11 anonim válasza:
Egy felszínes r1banc. Ha magadra célozták.
3/11 anonim válasza:
A másodikkal értek egyre, de ha nem fotózàsra szeretnéd a lànyt, hanem párnak akkor nem így kell választani. Olyan, mintha èn elkezdeném, hogy csak olyan pasival jàrnèk aki 180 centi feletti, fekete hajú, barna szemű, de ha kèk szeme van elküldöm...
4/11 anonim válasza:
nekem küldhetsz képet, akkor talán tudok segíteni:)
5/11 A kérdező kommentje:
Ne ítélkezzetek, hisz azt se tudjàtok, hogy milyen nemű vagyok és miért érdekel! Ez csak egy kérdés, amire vàlaszt várok...
2013. nov. 3. 18:13
7/11 anonim válasza:
magas csinos lány, legalábbis ezek alapján jó pasinak képzellek :D
8/11 anonim válasza:
hát én is magas, izmos vagyok és a legjobban az alacsonyabb formás, sportos lányok passzolnak hozzám szerintem , nagyon jól mutatnak mellettem olyan szépség és a szörnyeteg feelingje van :D De ugyan úgy a velem egy magas modell alkatú lányok is jól mutatnak mellettem :) szóval igazából ha nem elhízott akkor bármi jól mutat melletted is :) (azért magammal példáztam a dolgot mert nem tudom te hogy nézel ki )
9/11 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso a valaszod, mar emiatt erdemes volt kiirni a kerdest :) Vegre egy valoban hasznos komment...koszi megegyszer!
2013. nov. 3. 22:18
10/11 anonim válasza:
hát a barátom ilyen, és elvileg nagyon össze passzolunk, én átlagos magasságú vagyok, szőke, zöld szemű, és izmos (nem kigyúrt)
ha gondolod, küldj képet, és mondok véleményt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!