Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ennyire megfogyatkoztak a...

Ennyire megfogyatkoztak a minőségi lányok manapság, miért ilyen defektesek, álszentek, aljasak a mai lányok?

Figyelt kérdés
Még van képe azt hazudni, hogy ő akar ismerkedni, közben látta, h írtam neki és válaszra is csak két nap után méltatott. Ez egy tiszteletlen kis debreceni lány amúgy, már a külsejéből is gondolhattam volna,hogy olyan, mint a többi szutyok ebben a városban. -.- De ez még semmi, valamelyik úgy szívatott meg, h találkába belement de csak utána volt képe megmondani, h fogadás volt az egész és ő rondának tart engem és kb egy fél oldalban lealázott, míg ott amíg egymás szájában voltunk nem mert meg sem mukkanni semmi negatívat, csak nyalizni tudott végig. Még tudnék mit sorolni ezekről a mai lányokról, annyira csalódtam bennük, h nem is értem másnak miért van rendes barátnője, szerintem az is kamu és a háta mögött félrdeug minimum a háta mögött. -.-
2013. nov. 5. 20:29
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Miért kéne ismerkedjenek ha foglaltak?
2013. nov. 6. 08:22
 32/36 anonim ***** válasza:

"Miért kéne ismerkedjenek ha foglaltak?"

Tartok tőle, hogy egyáltalán nem foglalt nagy részük, akik ezt állítják magukról, hanem csak kamuznak, hogy ne kelljen a "lúzer" srácokkal kínlódniuk...

2013. nov. 6. 16:45
 33/36 anonim válasza:
Most őszintén, ki akarna lúzer srácokkal ismerkedni? Ha lúzernek tartod magad akkor változtass rajta. Nehogy már mindenért a lányok legyenek a hibások. Ha te rendes srácnak tartod magad akkor leállsz egy olyan lánnyal aki nem tetszik? Ez az örökös általánositás már nagyon unalmas.
2013. nov. 7. 07:56
 34/36 anonim ***** válasza:

"Most őszintén, ki akarna lúzer srácokkal ismerkedni? Ha lúzernek tartod magad akkor változtass rajta. Nehogy már mindenért a lányok legyenek a hibások. Ha te rendes srácnak tartod magad akkor leállsz egy olyan lánnyal aki nem tetszik? Ez az örökös általánositás már nagyon unalmas."

Az a gond ezzel, hogy ti lányok, mindenkit lelúzereztek, aki nem tartozik bele a "menővagyok" kategóriába, azaz nem kigyúrt, nincs nagy szája, nem szólogat be a gyengébbeknek, nem figurázza ki a gyengébbeket, nem verekszik stb. soroljam még? A visszahúzódóbbak, akik az alfa hímek miatt el vannak nyomva, mégis hogyan érvényesüljenek?! Esélyt se adtok nekünk, alapból beskatulyáztok minket már ránézésre! Bezzeg a nagypofájú pasik rögtön kellenek nektek, náluk nem gond az se, ha esetleg pattanásos, szemüveges...

2013. nov. 7. 17:04
 35/36 anonim ***** válasza:
Ebben teljesen igazad van utolsó.. Én egy ronda visszahúzódó fiú vagyok akit csak kinevetnek a lányok... Szinte minden lánynak csak az Alfahim páva srác kell.. Àtlagos szemüveges (Normálisnak mondható) lànyoknàl próbàlkoztam akik lekoptattak csak mert nem vagyok Alfahim. 17/F
2014. febr. 15. 14:41
 36/36 anonim válasza:
Te jo eg ez nagyon durva (nem tudom el-e meg ez a kerdes), de az hogy mar 13-ban is ugyanaz volt a helyzet, mint most az nagyon durva, semmit nem valtozott a vilag... amugy nem minden lany alszent, bar nem tudok a tobbseg neveben beszelni :/ eleg szomoru hogy nem volt egyenes veled, Kerdezo az a csaj anno, de sokakkal megcsinaljak ezt, ezeket nem ertem. Viszont ha egy ido utan eltunik egy csaj pl. gyakorirol, valoszinuleg azert, mert nem bizik a masik felben es fel. Engem is hagytak hoppon gyakroin sracok, pedig en csak nemtol fuggetlenul ugyanugy irogattam veluk, mintha lannyal irnek, nekem mindegy milyen nemu, ha el lehet vele beszelgetni. Szoval szerintem ugy ahogy a lanyok ilyen alszentek, a fiuk is ugyanugy. Foleg hogy azok legtobbszor egy dolog miatt irogatnak gyakorin, igy nem csoda hogy sok lany eltunik, mielott erre sor kerulne.
2020. okt. 31. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!