Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ennyire megfogyatkoztak a...

Ennyire megfogyatkoztak a minőségi lányok manapság, miért ilyen defektesek, álszentek, aljasak a mai lányok?

Figyelt kérdés
Még van képe azt hazudni, hogy ő akar ismerkedni, közben látta, h írtam neki és válaszra is csak két nap után méltatott. Ez egy tiszteletlen kis debreceni lány amúgy, már a külsejéből is gondolhattam volna,hogy olyan, mint a többi szutyok ebben a városban. -.- De ez még semmi, valamelyik úgy szívatott meg, h találkába belement de csak utána volt képe megmondani, h fogadás volt az egész és ő rondának tart engem és kb egy fél oldalban lealázott, míg ott amíg egymás szájában voltunk nem mert meg sem mukkanni semmi negatívat, csak nyalizni tudott végig. Még tudnék mit sorolni ezekről a mai lányokról, annyira csalódtam bennük, h nem is értem másnak miért van rendes barátnője, szerintem az is kamu és a háta mögött félrdeug minimum a háta mögött. -.-
2013. nov. 5. 20:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
20%

"Csak te vagy szerencsétlen kérdező.."

Persze... Legjobb védekezés a támadás "hölgyem"! Amikor normális érveket már nem vagy képes felhozni a nők ilyenfajta viselkedése mellett, akkor jön a férfiak megvádolása szerencsétlenséggel...

2013. nov. 5. 20:48
 22/36 anonim ***** válasza:
46%
Igen, vannak normális lányok. Kb. 1%-a a női nemnek, és közülük is mind foglalt.
2013. nov. 5. 20:49
 23/36 anonim ***** válasza:
Ember alatti szinten vagytok ostobák válaszolók, nem esik le, hogy ez a kretén csak a tüzet akarja szítani, ti barmok mg még olajat is tesztek rá. Ennyire nem olvastok a sorok között?
2013. nov. 5. 20:51
 24/36 anonim válasza:

Nem értem miért kell ismeretlenül szerencsétlennek nevezni valakit...

Amúgy meg tényleg nem kell általánositani, vannak rendes lányok, pl. én is az vagyok :D (foglalt.)

2013. nov. 5. 20:53
 25/36 anonim ***** válasza:

24-esnek:

"(foglalt.)"

De érdekes, hogy pont te foglalt vagy... -.-

2013. nov. 5. 20:57
 26/36 anonim válasza:
Miért meglepő ha egy normális lány foglalt és boldog kapcsolatban él egy szintén normális fiúval? Annak ellenére hogy megtehetném, hogy hülyét csináljak a férfiakból, mégsem teszem, sőt még senkit nem aláztam meg és bunkó se voltam soha.
2013. nov. 5. 21:06
 27/36 anonim ***** válasza:
0%

"vannak normálisak :)"

Mindig ezzel jöttök, de élőben nem mutatkoztok sehol sem...

Tévedés. Én itt vagyok és normális vagyok. Ugyhogy erről ennyit.

2013. nov. 5. 21:12
 28/36 anonim ***** válasza:

#18 Nem is lesz barátnőjük :D

Ez a lényeg. Panaszkodnak, hogy nincs egy rendes nő sem a világon, miközben az egész női nemet elhordják mindenféle r-bancnak meg felszínes libának. És ezek után csodálkoznak, hogy a kutyának se kellenek (ha már valaki megemlítette a jószágokat is).

Szedjétek már össze magatokat! Mindenkit b-sztak már át az életben. Akit többször, az meg nézzen magába, és tanuljon a hibáiból, mert ha valakit sorozatosan kihasználnak, becsapnak akkor annak oka van, és nem, nem az, hogy mindenki más a szemét, hanem az, hogy naiv, ragaszkodó vagy esetleg gyenge jellem.

Engem is csaptak már be, én is csaptam már be embereket, az élet ilyen, túl kell ezen magunkat tenni, tanulni belőle, és jobb emberré válni.

Senki nem mondta, hogy csak azért, mert a világra jössz, mindenki kedves lesz veled, és minden kvajó lesz. Nem.

A rossz élmények formálják a karaktert - jobb esetben.

Rosszabb esetben születnek meg az olyanok, akik az egész univerzumot hibáztatják a balf-szságuk miatt, csak magukat nem.

Én tényleg, őszintén sajnálom, ha átb-sztak, mert tudom, hogy szar érzés, de egy egész embercsoportot degradálni a szerencsétlenséged miatt már téged minősít, és nem azt, aki szemét volt veled.

2013. nov. 5. 21:19
 29/36 anonim ***** válasza:
#27 Akkor te is foglalt vagy. Ha nem vagy foglalt, akkor csak te tartod magad normálisnak.
2013. nov. 5. 21:23
 30/36 anonim ***** válasza:
Elkezdik mindig itt a lányok a sódert, hogy normális vagyok, aztán jönnek a hárítással: nem ismerkedem, foglalt vagyok... Minő különös!...
2013. nov. 5. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!