Fiúk! Ezek alapján nem vagyok közömbös számára? 16/L
Nem igazán ismerjük egymást a fiúval,de ha ránézek, az esetek döntő többségében már néz. Ha leül az asztaltársaságunkhoz észreveszem ,hogy testét felém fordítja, ha bármi apróságot mondok magammal kapcsolatban (direkt halkan,abszolút nem neki szánva), ő meghallja,visszakérdez. Viszont,ha elkezdenék hozzá beszélni,rögtön más irányba néz,elkezdi rágni a körmeit/a kezeit a szájához teszi. Ha más fiúkkal vagyok megjegyzést tesz. Ha elmegy előttem kihúzza magát (de nem néz rám) vagy random elkezd mellettem sétálni(de hozzám se szól,rám sem néz). Távolról észreveszem,hogy sokszor néz ill. sokszor szokott arra lenni,ahol vagyok.
Ezek azok a ,,jelek"? Ha esetleg nem vagyok közömbös, hogyan közeledhetnék felé?
A válaszokat előre is köszönöm!
Valószínűleg tetszel neki, csak elég nyámnyila szegénykém.
Ha neked is tetszik, akkor menj oda hozzá és kérdezd meg van-e kedve beülni veled valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!