Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ezek alapján nem vagyok...

Fiúk! Ezek alapján nem vagyok közömbös számára? 16/L

Figyelt kérdés

Nem igazán ismerjük egymást a fiúval,de ha ránézek, az esetek döntő többségében már néz. Ha leül az asztaltársaságunkhoz észreveszem ,hogy testét felém fordítja, ha bármi apróságot mondok magammal kapcsolatban (direkt halkan,abszolút nem neki szánva), ő meghallja,visszakérdez. Viszont,ha elkezdenék hozzá beszélni,rögtön más irányba néz,elkezdi rágni a körmeit/a kezeit a szájához teszi. Ha más fiúkkal vagyok megjegyzést tesz. Ha elmegy előttem kihúzza magát (de nem néz rám) vagy random elkezd mellettem sétálni(de hozzám se szól,rám sem néz). Távolról észreveszem,hogy sokszor néz ill. sokszor szokott arra lenni,ahol vagyok.

Ezek azok a ,,jelek"? Ha esetleg nem vagyok közömbös, hogyan közeledhetnék felé?

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. nov. 4. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
nem
2013. nov. 4. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá és mond meg neki, hogy ha továbbra is ilyen töketlen, akkor nem lesz semmi köztetek. Ez majd meghozza a bátorságát. És igen, nem vagy közömbös a számára.
2013. nov. 4. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tetszel neki. Beszélgess vele, te is közelíts hozzá.
2013. nov. 4. 15:29
 4/4 anonim válasza:

Valószínűleg tetszel neki, csak elég nyámnyila szegénykém.

Ha neked is tetszik, akkor menj oda hozzá és kérdezd meg van-e kedve beülni veled valahova.

2013. nov. 4. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!