Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van valaki fent Badoo-n? Mik...

Van valaki fent Badoo-n? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Már voltam fent, húszas éveimben járok, de nem értem, a rendszer mindig kiírta, hogy 40-es nők pontoznak meg nézik az adatlapomat, amikor én a huszonéves korosztályra állítottam rá. Ez diszharmóniát szült bennem. Vagy rosszul lett beállítva? Ismerkednék huszonéves lányokkal, de ha nem éri meg felmennem, akkor nem regelnék.
2013. nov. 4. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Élőben nem megy madárka? Akkor ne is próbálkozz ott sem! Menthetetlen vagy ..pffff
2013. nov. 4. 11:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményedet, de számomra ez értéktelen. Révén, hogy nem ismersz és éppen rám vetíted a saját gondjaidat, azt mondom: eredj utadra!
2013. nov. 4. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:

ne azzal foglalkozz hogy a 40-esek pontoznak,hanem azokkal akiket te pontozol

ott neked kell kezdeményezned,szóval aki bejön arra írj rá,és ne csak a képeiket pontozd,annak semmi értelme

2013. nov. 4. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:
amúgy annyi előnye van a többi társkeresővel szemben hogy ingyenes a levélírás. Meg elég sokan is vannak ott úgyhogy nem rossz. Azt meg ne nézd hogy ki pontoz meg ki nem, annak se nagyon van értelme hogy te pontozz valakit. Ha valaki tetszik, írsz neki és kész.
2013. nov. 4. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Kerüld el ezeket az oldalakat jó messziről, mert a nagycsecsű, szőke, 18 éves csaj van, hogy pár mázsával nehezebb és pár tokával több van rajta, mint állítja. A poén az, hogy a legtöbb arra sem veszi a fáradtságot, hogy átphotosopolja a képét, inkább az első képet, amit kiköp a Google állítja be magának.
2013. nov. 4. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is azon az oldalon kezdtem el ismerkedni a párommal.

De csak szólok, hogy nem a kép pontozás a lényeg. Ha valaki megtetszik kezdeményezz beszélgetést!

Aztán ha szimpatikusak vagytok egymásnak jöhet a randi.

Én nagyon lazán álltam hozzá annak idején, végül is mi veszíteni valóm volt? Semmi.

Volt pár kellemes, vicces, nevetséges randim is, de a végén megtaláltam a kincset :)

Sok szerencsét!

27N

2013. nov. 4. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!