Mi a véleményetek a társkereső oldalakról? Tapasztalatok, történetek ilyen randikról?
Még sosem voltam felregisztrálva sehol. Mindig elítéltem a párválasztásnak ezt a formáját.
Igazából lenne időm randizgatni, és most valahogy kiüresedett az életem.
Mára már egészen elfogadott lett a netes ismerkedés (főleg hogy az emberek nem mernek élőben odamenni a másikhoz..).
Tehát ma már nem "gáz" fent lenni ilyen oldalon? aki fent van, titkolja, vagy akár elmeséli bárkinek?
Hogy zajlik egy ilyen randi? Nem szokott nagy csalódás lenni? Az ilyen emberek folyamatosan randizgatnak, vagy csak néha?
Hosszú, vagy csak egy éjszakás kapcsolatot keresnek az ilyen oldalakon? Ismerősötöket találtátok már meg?
Én is fent vagyok, nem szoktam nagy dobra verni, de nem is tagadom, ha rákérdeznek.
Igazából még soha nem jött össze semmi, igaz nem is voltam túl aktív, csak nézegetni szoktam lányokat; de nem volt eddig túl sok látogatója a profilomnak.
Ha átlagos a külseje valakinek, akkor szerintem esélytelen egy kapcsolatra ilyen úton szert tenni, sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!