Milyen oldal a "Badoo" közösségi oldal? Tapasztalatok?
E-maileket kapok a címemre amiben nagyban reklámozzák az oldalt. Gondolkodok is azon (50%-ban), hogy regisztrálok. Ez milyen jellegű oldal? Olyan mint a facebook, vagy kifejezetten az az online társkereső ostobaság? :S Sok (szingli) ember a környezetemben beszéli, hogy regisztrált így - úgy. Megismerkedik új emberekkel rajta.
Bármilyen tapasztalat érdekelne.
régen regisztráltam, de 2 nap múlva töröltem magam. Mikor beléptem kaptam egy csomó üzenetet, h ki randizna velem, egy nap minimum 90 ember! Meg rám írtak egy csomóan.
Egy szóval ne regisztrálj! Én teljesen más jellegűnek hittem az oldalt, mivel egy osztálytársam anyja hívott meg. :D
Aztán kiderült, hogy ő is másra számított.
ha lány vagy akkor fognak írni neked a pasik,de ha pasi vagy akkor semmi értelme mert a csajok nem beszélnek vagy senkivel vagy gőzöm sincs minek vannak ott :D
én pont tegnap töröltem magam
vagy 100 csajra tuti ráírtam amiből 5-en ha válaszoltak és 2 mondat után abba is maradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!